27 jaar geleden..

27 jaar geleden..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag is de dag dat ik 27 jaar geleden geboren werd. Ja, het is mijn verjaardag. Zoals iedere dag, gaat ook deze dag weer voorbij. Vol met vrolijke, verdrietige, boze en vreugdige momenten waar mijn gevoel continu een loopje met mij neemt. 

Ik heb mijn verjaardag al gevierd en ik ben super verwend! In het weekend kwamen er familie en vrienden over de vloer en afgelopen maandag heb ik mijn verjaardag gevierd met mijn vriend.  Mijn vriend deed al erg geheimzinnig over wat hij mij zou geven voor mijn verjaardag. Hij heeft het goed geheim gehouden en geen enkele hint gegeven! Onderweg naar huis, vanaf het werk, schreef ik op een klein briefje een woord. Een stemmetje in mijn hoofd zei dat ik dit ging krijgen.

Hier het briefje waarop ik mijn ingeving heb opgeschreven. 

Bij thuiskomst liep ik de woonkamer in en wat zag ik daar staan? Een gigantische grote, mooie, professionele schildersezel! Super mooi versierd en met een gigantisch doek er op! Wauw, wat een super verrassing! Hoewel ik het eigenlijk al geraden had zonder dat mijn vriend iets prijs gaf.  Op de 1 of andere manier wist ik het al, maar dat maakte mij niet minder blij of enthousiast! Nadat we dit moment gevierd hadden met een heerlijke champagne zijn we uiteten geweest en ik mocht uiteraard kiezen waar we gingen eten. Ik koos voor Shabu Shabu, heerlijk, om je vingers bij af te likken en een echte aanrader! Na het eten besloten we om nog naar de bioscoop te gaan! Beauty and the beast! De film hadden we vorige week al gezien, maar we wilden hem nog een keer zien! Waarom ook niet, want dit kan prima als je een filmpas hebt! Het was echt een perfecte avond en ik had mijn verjaardag niet anders willen vieren!

Op mijn verjaardag zelf, vandaag, ga ik lunchen met mijn moeder. Hier heb ik ook ontzettend veel zin in! Genieten, lekker eten en vrij zijn. Wat wil een mens nog meer? 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Beetje laat maar nog gefeliciteerd met je verjaardag!
| 14:40 |
Gefeliciteerd, ik ben nog net op tijd.
| 21:40 |
happy birthday xxxx
| 20:44 |
Wat leuk..Van harte gefeliciteerd!
| 11:53 |
Van harte gefeliciteerd!
| 10:57 |
van Harte gefeliciteerd, wat een verwennerij zeg..kun je je hele leven plezier van hebben en dus dit is Het helemaal. Geniet ervan he
| 10:41 |
Gefeliciteerd, maak er een leuke dag van!
| 10:14 |
Van harte gefeliciteerd hoor
| 09:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen