×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
notifications_noneadd
31-12-2018 10:26
1 volger , 1 antwoord
Brief naar mijn 'oude' ik

Brief naar mijn 'oude' ik


Lieve ‘oude’ ik

Ik laat je met liefde achter, samen met het verleden. Ik laat je met liefde achter met alles wat mij niet meer dient. Wat hebben we samen mooie tijden beleefd, maar vooral ook hele pittige tijden. Met tijd en wijlen wilde ik hier niet eens meer zijn en verlangde naar ‘huis’. Wat heb ik veel van die tijden geleerd en wat heb ik mooie lessen meegekregen. Het heeft mij doen groeien en heeft mij gevormd tot wat en wie ik nu ben en daar ben ik eeuwig dankbaar voor. Lieve ik, wat een spoedcursus is dat geweest van alle ‘zware’ tijden en lessen, die uiteindelijk zo mooi tot ontwikkeling zijn gekomen. Alsof er zoveel levens al geleefd zijn in deze tijdperk, en zoveel leed geleden. Zoveel drama’s die zich voordeden en zoveel pijn, frustratie, angst, verdriet en boosheid is de revue gepasseerd. Maar ook mooie momenten die mij vreugde, geluk, liefde, avontuur, moed, rust en harmonie hebben gebracht. Alleen eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het laatste naar mijn mening de laatste jaren moeilijk te ervaren was. Maar die tijd is voorbij, want ik laat je achter. Ik laat het slachtoffer in mij los. Ik kies voor een nieuwe weg, en dit keer plavei ik mijn eigen weg…mijn eigen pad. En laat alles wat mij niet meer dient volledig los. Alle mensen die daar niet meer bij horen laat ik los. Alle negativiteit en alle negatieve mensen, situaties en energieën laat ik los. Alle oude patronen laat ik los. Al het verdriet laat ik los. Alle angst laat ik los. Alle boosheid laat ik los. Alle frustratie laat ik los. Al het pijn laat ik los. En mijn oude rol/slachtofferrol laat ik los. Alles wat mijn hoogste goed niet meer dient, alles wat mijn hogere zelf niet meer dient laat ik volledig los.


Het is tijd om mijn licht volledig te schijnen en er te staan voor mezelf en voor al die anderen. Ik ga het avontuur aan. Het is een tijd om het voorbeeld te zijn, dat het ook anders kan en mag. Dat ik vanuit liefde mag leven en dit in alle vreugde, harmonie en balans mag doen. En daarbij in alle overvloed leef! Dat ik vanaf nu alleen maar liefde en geluk ben en uitstraal, want dat is onze ware essentie en de ware bron van ons zijn. Het is tijd om op te staan in alle vertrouwen in mezelf en in mijn toekomst. Het is tijd om een baken van liefde en licht te zijn, want de revolutie is begonnen. De revolutie van liefde en licht, de verandering is daar. De verandering ben ik en met mij zoveel anderen. Ik vergeef mijn oude ik voor alles waar ik nog enig schaamte of schuld voel en ik bedank mijn oude ik, voor alle mooie tijden en lessen. En de momenten dat ik mezelf niet zag staan, maar die tijd is voorbij. Mijn oude sluier gaat af, mijn bescherming gaat af en ik ga vol goede moed, vertrouwen, liefde, kwetsbaarheid en met een open hart mijn nieuwe ik ontwikkelen. Bedankt voor alles oude ik en vaarwel. En welkom nieuwe liefdevolle ik, ik ben klaar voor alle nieuwe zegeningen!


Namaste


Love D


P.s. Deze brief is voor iedereen die het kan en wil gebruiken. Bij iedereen waarbij dit resoneert, om op te lezen en te laten integreren en te delen zodat het in de ether terecht komt. Zodat je de dingen en je oude ik kan los laten. Voor iedereen die de woorden niet kan vinden is deze brief ook, en besef dat alles energie is. Dus alles wat je leest en tot je neemt, zal zich gaan manifesteren. In liefde en licht!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Rollercoaster
Op een revolutie van liefde en licht, gelukkig nieuwjaar!
02-01-2018 19:25
02-01-2018 19:25 • Reageer
Walkoflife
Een prachtige brief! Alsof ie voor mij geschreven is. Ik laat los ... bedankt
01-01-2018 14:20
01-01-2018 14:20 • Reageer
Diana-01
ik ben je gaan volgen en wat mooi daar had ik nog niet aan gedacht schrijf een brief aan jezelf leuk
31-12-2017 18:41
31-12-2017 18:41 • Reageer
Mieke Van Liefde
Dit is zo'n mooie brief. Het lijkt wel alsof hij door mezelf geschreven werd, en met mij vermoedelijk vele anderen. Ik ging hem sowieso opslaan en jou binnen enkele maanden vragen of ik hem mocht publiceren (met bronvermelding uiteraard). Je schrijft het zelf in je eindalinea dat je verkiest dat hij in de ether terecht komt. Mag ik hem gebruiken in mijn boek in het hoofdstuk 'Helen na psychisch, lichamelijk en seksueel geweld'? https://yoo.rs/mieke.van.liefde/blog/jouw-blog-in-mijn-boek-1503316091.html?Ysid=65153
31-12-2017 14:42
31-12-2017 14:42 • 1 reactie • Reageer
Love_D
Lieve Mieke, ik voel me vereerd! Dat zou ik heel lief en leuk vinden
31-12-2017 15:59
31-12-2017 15:59 • 1 reactie • Reageer
Katrien
Een mooie brief.
31-12-2017 11:44
31-12-2017 11:44 • Reageer
Judith Evelien
Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde. En dat is niet voor niks zo. Mooi geschreven!
31-12-2017 09:32
31-12-2017 09:32 • 1 reactie • Reageer
Rollercoaster
Mooi, zo had ik het nog niet gezien. Dank je.
02-01-2018 19:19
02-01-2018 19:19 • 1 reactie • Reageer
Schorelaar
Laten we vooral liefde en licht mee nemen naar 2018. Namaste
31-12-2017 06:41
31-12-2017 06:41 • Reageer
Ingeborgenzwerm
Bedankt voor het delen van deze brief, misschien kan ik nog niet alles los laten, omdat dat voor mij een proces is, waar ik midden in zit, maar het begin is er.. Want een slachtoffer (rol) heb ik los gelaten om in de rol van overlever te stappen en ik ben nu onder weg om een overwinnaar te worden...
31-12-2017 02:24
31-12-2017 02:24 • Reageer