Mag ik een vuurtje? Een lichtwezen in het bestaan van nu

Mag ik een vuurtje? Een lichtwezen in het bestaan van nu


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn eerste boek is uitgegeven. Het is een mooi leerproces. Wouw wat een groei en wat is het eind product bevredigend wanneer je de weg erna toe kent. Er mag zich nog veel ontwikkelen. De kop is er wat betreft mijn eerst boek af. Het is een dun bescheidde boekje met vruchtbare informatie. Het is een boekje om van te genieten. Wanneer je het leest, ervaar je een stuk ont--spanning. Een wetenschap komt naar boven en de herinnering herleeft. Het is oude informatie terug gebracht naar deze tijd. Op een eenvoudige en bondige manier. Dit is slechts het begin. Een klassiek gezegde het leven begint pas bij 40, ik kan het beamen. Na een cyclus van 12 waar ik mijn schaduwkant heb mogen leren kennen, mocht ik in 2015, het 13de jaar van de cyclus weer in het licht treden. Ik was dood gegaan en nu weer opgestaan. Nu is het 2017 en mag ik genieten van de resurrectie. Mijn boek "Mag ik een vuurtje?"Een lichtwezen in het bestaan van nu" is daarin een materialisatie van geluk en kennis.
Veel plezier met het lezen van dit boekje.foto van LucaSoluna Bouchra.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
schitterend dat je dit behaald hebt, knap gedaan
| 13:00 |
Topper!
| 00:20 |
Geweldig he, dat gevoel als je boek wordt uitgegeven! Wena je veelmsucces met alles wat daarna nog komt.
| 11:42 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen