Ik dacht: doe eens gek, schrijf een brief... Overzicht


#briefwisseling

Maar naar wie? Naar wie kan ik nou een brief sturen en van wie mag ik een reactie verwachten? Ik bedoel: een brief schrijven is zo vrijblijvend hé. Je zet een en ander op papier, gaat rustig zitten, leunt nog eens achter over en hoopt dat er op een dag een brief op jou mat zal vallen als reactie op jou post. 

Bovenstaande komt uit een ‘open brief’ op het platform Yoo.rs. het idee is dat mensen die lid zijn, de uitnodiging van de brief kunnen aangaan en kunnen reageren, een brief terug te schrijven op hun eigen blog op yoo.rs, mij taggen, zodat ik weet dat er een brief is voor mij.

 Inmiddels hebben twee mensen mij een brief gestuurd. En uiteraard neem ik de tijd om op hen te reageren.

Hoe leuk is het om van twee verschillende mensen een brief te krijgen, die beantwoord mogen worden en die zo verschillend zijn van elkaar.

Met elkaar in gesprek gaan, openhartig. Elkaar ruimte geven en met elkaar van gedachten te wisselen op een ongedwongen manier.

Wil jij mij ook een brief schrijven, tagg mij in jouw brief met @LWAlmanak, dan weet ik dat er een brief voor mij klaar staat op Yoo.rs. (Ben je nog geen lid, wil je toch schrijven aan mij, dan nodig ik je uit lid te worden).

Hieronder een overzicht van de brieven (wanneer er weer een brief is vul ik deze aan bij de persoon waar ik de brief van heb ontvangen, blijf dus vooral reageren via een blog / brief), veel leesplezier:

De eerste brief:


@FrutselenindeMarge schreef mij als eerste een brief terug:

Vanuit Hoogland naar Julianadorp

Vanuit Hoogland ontving ik deze brief

De eer gaat naar onze Frutselaar!

Mijn reactie op de brief uit Hoogland

@Je weet wel...Karin! stuurde mij ook een brief:

#LWALmanak en de #briefwisseling !

Karin van der Straaten schreef mij een mooie brief

#LWALmanak en de #briefwisseling , #deel 2!

Karin reageerde/schreef mij een vervolg op de briefwisseling

Wereld vrede ~ Briefwisseling Karin

Met dank voor de tweede brief. Ben ik ingegaan op het mooie lied dat zij hierin deelde.

@Betsy foto's en meer  stuurde mij de volgende brief:


#Briefwisseling

Betsy's brief aan mij met een mooie foto uit de natuur in Drenthe.

Natuurlijk struinen...

Mijn reactie aan Betsy, met de vraag of ze alsjeblieft wil blijven fotograferen, zodat wij mogen genieten van de natuur.

Soms moet je mensen even helpen herinneren... @DiaantjesLife 

De stoute schoenen aangetrokken...

Ik heb maar even de stoute schoenen aangetrokken en ben zelf maar de eerste brief begonnen ;-)

Diaantjes brief aan @LWAlmanak

Het is gelukt hoor, Diaantje heeft gereageerd....

Gevaarlijk dubbelspel...

Ik heb zo mijn hulp troepen in geschakeld.... Hel deze arme timmerman ;-)

@The Original Enrique schreef mij een mooie brief

@Piteke van der Meulen heeft mij een brief gestuurd.

# Briefwisseling - een brief aan # Peter van # LWAlmanak

Ik zeg met Loesje daarom ook; de wereld is mooier met jou!

e wereld is mooier met jou! Ik zou er spontaan van gaan blozen!