Natuurlijk struinen...


Hallo Betsy,

Nu zit ik even op yoo.rs te struinen en zie dat ook jij mij een brief hebt geschreven, hoe leuk is dat!

Alleen @LWAlmanak is nog geen link, dus had er geen bericht over gehad in mijn inbox dat ik getagged was. Hoe dan ook, hij is aangekomen en in goede orde ontvangen!

Zelf kom ik helaas niet meer zo vaak in natuurgebieden, voor een rolstoeler zijn die plaatsen meestal toch onbereikbaar of zeer moeilijk toegankelijk. En omdat het lopen me steeds meer pijn gaat doen (alweer), kom ik lopend niet al te ver de natuurrijke omgeving in.

Toch kan ik zeer genieten van de natuur, ik hoef maar bij jou te kijken naar de mooie foto’s die je maakt en ik voel me verbonden met de natuur. Al was het maar in gedachten en kan ik heerlijk wegdromen over al het mooie en goede wat de natuur te bieden heeft.

Natuurlijk probeer ik nog zoveel mogelijk te genieten van de natuur zelf, ik kom er toch zelf ook wel erg graag. In het mooie Drenthe is dat in elk geval beter te doen als hier in het Noord Hollandse. En daarmee heb ik gelijk jou vraag ook beantwoord dat we nog steeds ‘ons hutje op de hei’ bezitten in het mooie Drenthe.

Het is helaas winterseizoen en dan mag je niet overnachten in de stacaravan, hoewel je er overdag best gebruik van mag maken. Probleem is evenwel dat je geen water hebt, dus meestal zijn we de winter maar even in ‘de wagen’ en gaan dan ons pad verder richting Groningen, waar een vriend van ons woont.

briefwisseling

Helaas is het me deze winter niet gelukt om naar de camping te gaan, maar vanaf 3 april gaat het seizoen gelukkig weer beginnen en mogen we weer genieten van de rust en ruimte en het goede dat het leven te bieden heeft.

Wil je me één ding dus (blijven) beloven…?

Wil je alsjeblieft geregeld de mooie omgeving op de gevoelige plaat blijven zetten en met ons delen? Dat zou ik erg waarderen!

Dank je wel voor het schrijven. Erg leuk!

En wil je reageren, dan maak je een nieuwe blog aan, tagged mijn naam en #briefwisseling , dan ontvang ik hem wederom graag!

Hartelijke groet,

@LWAlmanak .