×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


FF bijpraten...

FF bijpraten...


Ik weet het, ik loop enorm achter om bij jullie langs te komen en te reageren. Het is triest en treurig!

Maar ja, soms heb ik gewoon net even wat anders te doen. Zo ben ik nu de slaapkamer van onze jongste dochter met RAL 9001 aan het schilderen en moet ik nog 1 wand doen. Ook het houtwerk moet nog gedaan worden en de deurkozijn. En dat alles moet vrijdag af zijn, want dan komt de schilder...

Dat klinkt een beetje vreemd, ik bedoel, ik ben aan het schilderen en vrijdag komt de schilder...

Nou het zit zo, de jongste had een behang met een heel groot 'zee aquarium', maar nu ze 10 jaar is, is het natuurlijk een beetje kinderlijk zo'n mooi aquarium, dus moest er nu echt wat anders komen. Laat nu de man van mijn vrouw der collega (snap je hem nog?), prachtige muurschilderingen kunnen maken!

En daar gaat hij vrijdag dus mee beginnen... Dus ik moet nog doorwerken ook!

Het gaat allemaal niet zo snel, maar ik kom er wel ;-)

En dan hebben we het natuurlijk ook druk om de stacaravan op orde te krijgen. Wat een werk, wat een werk! Tjeempie deempie!

Maar wat mogen we enorm genieten van de hulp die we daarbij krijgen!

Een vriend van ons heeft al het leidingwerk aangelegd, zowel water, riool als ook het elektra! Super lief van hem, dat hij dat belangeloos voor ons doet. Dat we op hem kunnen rekenen en dat hij zo een enorme hulp is voor mij. Ik had dat, gezien mijn huidige gezondheidssituatie niet kunnen doen.

Ook hebben we een adresje gevonden waar we relatief gezien best goedkoop hout hebben kunnen kopen, Douglas. Dus dat is mooi meegenomen. We gaan nu toch voor een vlonder van ongeveer 5 meter bij 2,70 meter, een opstap en een schuine hellingbaan. We hebben berekend dat als we dit zelf maken nog geen 100 euro kwijt zullen zijn aan hout. 

Nou ja, verder geniet ik nu van de rust.  Neem mijn tijd om op tijd te rusten en lig veel op de bank. Ik moet wel.

Langzaam maar zeker kom ik er wel, hoewel ik wel erg merk dat ik gewoon achteruit ga in mijn lichaam. Lopen doet me zeer en lang staan lukt me niet. Autorijden doe ik nauwelijks meer, behalve hier op het dorp. Ik heb gemerkt dat dit me gewoon weg uitput. Te veel inspanning en het vergt dubbel energie. Helaas ben ik hierdoor toch wat meer gebonden. Het is niet anders!

Ach, komt tijd, komt raad. Maar nu eerst: bijna vakantie! Yeah!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties