×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Ik snap niets meer van het hedendaagse Christendom...

Ik snap niets meer van het hedendaagse Christendom...


De laatste reformatie, kaf van het koren scheidden, vrij komen van dogma’s.
Ik hoor en zie het steeds meer en meer voorbij komen op FB. En om heel eerlijk te zijn: het begint me steeds meer en meer af te stoten! Alles is genade en genade alleen. Maar of we werkelijk genade kennen en het ook toepassen, dat is nog maar de grote vraag.

Wanneer je vraagtekens stelt bij bepaalde uitspattingen, dan ben je ‘een afvallige’ of op zijn minst ‘spreek je de Geest tegen’ (of was het nou geest met een kleine letter?). Je bent te kritisch, je bent gebonden of in het ergste geval bezeten door… Jawel: religie!

Maar zelden hoor en zie ik nog het Ruw Houten Kruis verkondigd worden. Ach, misschien moet ik gewoon eerlijk bekennen:

Ik snap NIETS meer van het hedendaagse Christendom.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!