Komende week is vakantie tijd...

Komende week is vakantie tijd...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Rust uit, geniet, smile, doe wat je leuk vind, enzovoorts, et cetera.

Precies wat wij dus, als gezin gaan doen. Lekker daagjes op pad, vriend die een dag (of twee) langs komt, een schoonzus die het plan heeft om langs te komen met de kinderen. Dagje Groningen en/of Veendam.

Maar vooral uitrusten. Het is mooi geweest, de laatste tijd weer druk bezig geweest en nu mogen we even genieten van hetgeen achter ons ligt, wat waar we de laatste weken druk mee zijn bezig geweest te overdenken en nieuwe plannen handen en voeten te gaan geven.

Nieuwe plannen handen en voeten geven...?

Ja zeker, ik heb gisteren weer eens een (proef-)ballonnetje gelanceerd bij een vriend van mij, die ook nog eens marktkoopman is. Tja en als je iets wilt proberen, is het handig om de juiste personen in je vriendenkring te hebben. Dus een marktkoopman komt me in dit geval prima uit :-)

Enfin, het hoe en wat laat ik dan even in het midden, maar we hebben wat leuke dingen bekeken.

Ook hebben we even een (klein) partijtje gekocht, die we uiteraard met een kleine winst hopen te verkopen, in de hoop dat hier een vervolg partij op gaat komen, die veel meer geld op moet leveren. Soms krijg je een kans en moet je durven om te investeren.

Dus dat hebben we samen gedaan en het risico verspreid.

Maar nu dus vakantie tijd...

Dus komende week gaan we lekker genieten van de twee dames in de notendop, die een week vrij hebben van school. We gaan lekker daagjes weg, gaan genieten van de tijd met elkaar. Ik hoop alleen niet dat ze willen gaan zwemmen, want daar heb ik absoluut geen behoefte aan! Haha.

Ik hou niet zo van zwemmen. trouwens ook niet van shoppen, maar ben bang dat ik daar niet onderuit ga komen.

Nu goed, ik zal dus niet veel reageren van de week, ook niet veel publiceren.

Een voordeel:

Volgende week zie ik gelijk wie al langere tijd niet op Yoors is geweest, dus degene zonder sterretje achter hun naam, kunnen gelijk verwijderd worden.

En...

Ook ga ik eens door de lijst heen bij wie ik zelf wel reageer, maar die eigenlijk niet bij mij reageren. Daar ga ik ook maar eens wat aan doen, want ik vind wel: het moet van twee kanten komen!

Sinds de pageviews is het mij opgevallen dat mensen minder zijn gaan reageren op elkaar en dat vind ik jammer. Sommige hebben hun strategie veranderd en zijn heel veel gaan delen, gewoon om hun 'inkomsten' hoog te houden. Dat was niet de reden waarom ik hierheen ben gekomen en dat merk ik dan ook aan de inkomsten kant, ik heb in 2 maanden 2/3 verdiend sinds het pageview systeem, ten opzichte van het oude systeem. Je hoort me niet klagen. Het verdiend nog altijd meer als FaceBook!

Enfin, een heel epistel over de voorliggende week. Ik hoop dat die van jullie goed, gezellig en leuk mag verlopen!

Groetjes!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het weer zit in ieder geval mee geniet er van
| 09:45 |
Dank je, dit is alleen een ouder bericht, maar het weer zit in elk geval mee 😊
| 10:37 |
Geniet ervan! Benieuwd hoe het gaat met je proefballon :-)
| 15:50 |
Oeps, ik had dus iets aangepast, maar staat nu dus weer boven aan hahaha
Inmiddels hebben we wel wat plannen gehad en het één is beter gelopen als het ander. Toch een leuk centje verdiend. Maar wegens gezondheid moest ik alweer vrij snel stoppen daarmee, toch iets te hoog gegrepen...
| 16:56 |
Mijn eerste vakantie is de zomervakantie, en daar kijk ik rijkhalzend naar uit. De laatste vakantie die ik had was eind maart toe ik de logee uit Israël kreeg, maar dat kon je geen vakantie noemen......
| 10:21 |
Nee, als er logees zijn is dat inderdaad geen echte vakantie, wel gezellig! Ach, eigenlijk heb ik altijd vakantie, met bezigheden tussendoor ;-)
Maar vind het heerlijk er af en toe uit te gaan met vrouw en kids. Even een andere omgeving en andere lucht. Ben daar soms zo hard aan toe...!
| 10:25 |
Nou, gewoon werken vrees ik... ik heb geen vakantie...
| 15:20 |
En blijven tekenen ;-)
| 17:30 |
Tussendoor, zekers!
| 18:26 |
:-)
| 21:18 |
Hele fijne vakantie gewenst! Ik ben benieuwd naar je nieuwe business, en herken je gedachten over het nieuwe Yoors. Ik stoei er ook nog mee.
| 09:48 |
Dank je wel!
| 12:03 |
Fijne vakantie met elkaar
| 09:38 |
Geniet van jullie vakantie!
| 21:28 |
Thanks Hans
| 08:42 |
Alvast een hele fijne vakantie . Ik denk dat iedereen de verandering in de reacties wel merkt. Hier ook hoor. Erg jammer. Ik ben zelf niet van het vele delen. Dat vind ik het kromme van alles. Grotendeels beweert men het niet voor de yp te doen maar ondertussen delen ze zich suf. Hoezo niet voor de yp. Haha. Ik deel alleen wat ik denk daar heeft een ander ook wat aan . Verder doe ik mijn ding waar ik me fijn bij voel. Haha. Succes ook met de yoors schoonmaak Peter.
| 18:23 |
Dank je Dieter. Ben het met je eens.
| 19:27 |
Hele fijne vakantie met je matroosjes. Hoop als jij het dek gaat zwabberen deze landrot mag blijven staan al is ze een stuk rustiger geworden ze blijft nog wel aan boord op yoors.
| 14:24 |
Dank je wel! Zal vast goed komen ;-)
| 16:37 |
geniet van de vakantie, gaan wij vooral de kids ook doen, kun je lezen op mijn kleine blogje haha
ben hier nog maar net dus ben nog veel aan het rondneuzen, maar ik ga je volgen (en reageren) lijkt me leuk, moet mijn weg nog vinden
| 12:08 |
Dat laatste komt vast goed, dank voor het volgen :-)
| 12:33 |
Vakantie inderdaad, ik kijk er enorm naar uit. Verandert eigenlijk weinig voor mij, werken nog steeds elke dag, maar dat geeft niet, ik heb er plezier in. Maar de jongens zijn thuis en dat vind ik helemaal gezellig! Ook al zijn ze groot en hebben ze mama niet meer zo nodig, ik nog wel hahahaha....yep vakantie kom maar op!
| 11:55 |
Precies, lekker een weekje met de kiddo's :-) Geniet ervan!
| 11:58 |
Gaan we zeker doen, jij ook natuurlijk fijne vakantie ;)
| 11:59 |
Dank je wel!
| 12:01 |
Ik wens je een fijne vakantie!
| 11:51 |
Merci!
| 11:58 |
Zo is het....en niet anders...fijne vakantie!!! Xxx
| 10:56 |
Thanks!
| 11:23 |
Fijne vakantie harde werkers.
Ik ben vanaf morgen ook een week zo goed als offline.
Uitrusten in het mooie Luxemburg
| 10:32 |
Doe je helemaal goed, geniet ervan!
| 11:23 |
dank je wel
| 11:26 |
:-)
| 11:31 |
Geniet maar van je vakantie! Ik heb net twee weekjes vakantie gehad. Ook nog veel geluk met de investering en het nieuwe idee trouwens!
| 09:54 |
Dank je wel!
| 10:18 |
Fijne vakantie!! Mijn zoon is twee weken vrij maar ik werk gewoon door.......Ik heb pas een week vrij gehad...
Oh, ik ben je gaan volgen.......je inspireert mij met deze blog....
| 08:58 |
Dank je wel, lief van je, zal je terug volgen.
| 10:19 |
Je volgde mij al geloof ik.....
| 10:21 |
:-)
| 10:23 |
Geniet ervan. Ik kreeg geen vrij dus kan weinig doen met de kids....
| 08:54 |
Dat is mooi balen zeg! Hoop toch dat je een goede week mag hebben.
| 10:20 |
tja... thanx
| 10:45 |
Geniet lekker van de vakantie!
| 08:45 |
Dank je wel!
| 10:20 |
Geniet van je vakantie
| 08:34 |
Dank je wel, jij ook!
| 08:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen