×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Komende week is vakantie tijd...

Komende week is vakantie tijd...


Rust uit, geniet, smile, doe wat je leuk vind, enzovoorts, et cetera.

Precies wat wij dus, als gezin gaan doen. Lekker daagjes op pad, vriend die een dag (of twee) langs komt, een schoonzus die het plan heeft om langs te komen met de kinderen. Dagje Groningen en/of Veendam.

Maar vooral uitrusten. Het is mooi geweest, de laatste tijd weer druk bezig geweest en nu mogen we even genieten van hetgeen achter ons ligt, wat waar we de laatste weken druk mee zijn bezig geweest te overdenken en nieuwe plannen handen en voeten te gaan geven.

Nieuwe plannen handen en voeten geven...?

Ja zeker, ik heb gisteren weer eens een (proef-)ballonnetje gelanceerd bij een vriend van mij, die ook nog eens marktkoopman is. Tja en als je iets wilt proberen, is het handig om de juiste personen in je vriendenkring te hebben. Dus een marktkoopman komt me in dit geval prima uit :-)

Enfin, het hoe en wat laat ik dan even in het midden, maar we hebben wat leuke dingen bekeken.

Ook hebben we even een (klein) partijtje gekocht, die we uiteraard met een kleine winst hopen te verkopen, in de hoop dat hier een vervolg partij op gaat komen, die veel meer geld op moet leveren. Soms krijg je een kans en moet je durven om te investeren.

Dus dat hebben we samen gedaan en het risico verspreid.

Maar nu dus vakantie tijd...

Dus komende week gaan we lekker genieten van de twee dames in de notendop, die een week vrij hebben van school. We gaan lekker daagjes weg, gaan genieten van de tijd met elkaar. Ik hoop alleen niet dat ze willen gaan zwemmen, want daar heb ik absoluut geen behoefte aan! Haha.

Ik hou niet zo van zwemmen. trouwens ook niet van shoppen, maar ben bang dat ik daar niet onderuit ga komen.

Nu goed, ik zal dus niet veel reageren van de week, ook niet veel publiceren.

Een voordeel:

Volgende week zie ik gelijk wie al langere tijd niet op Yoors is geweest, dus degene zonder sterretje achter hun naam, kunnen gelijk verwijderd worden.

En...

Ook ga ik eens door de lijst heen bij wie ik zelf wel reageer, maar die eigenlijk niet bij mij reageren. Daar ga ik ook maar eens wat aan doen, want ik vind wel: het moet van twee kanten komen!

Sinds de pageviews is het mij opgevallen dat mensen minder zijn gaan reageren op elkaar en dat vind ik jammer. Sommige hebben hun strategie veranderd en zijn heel veel gaan delen, gewoon om hun 'inkomsten' hoog te houden. Dat was niet de reden waarom ik hierheen ben gekomen en dat merk ik dan ook aan de inkomsten kant, ik heb in 2 maanden 2/3 verdiend sinds het pageview systeem, ten opzichte van het oude systeem. Je hoort me niet klagen. Het verdiend nog altijd meer als FaceBook!

Enfin, een heel epistel over de voorliggende week. Ik hoop dat die van jullie goed, gezellig en leuk mag verlopen!

Groetjes!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties