Re: I have a dream...

Re: I have a dream...


Mijn korte verhalen zijn verhuisd naar een nieuwe pagina hier op yoors. Omdat er nogal wat door elkaar is gaan lopen hier, heb ik besloten een tweede pagina op te zetten, om in elk geval voor mezelf orde te scheppen in de chaos. Evenwel: dit is mijn laatste korte verhaal (uiteraard blijven al de verhalen fictief) ;-) Dus bij deze uitgenodigd, mijn tweede pagina hier ook te gaan volgen! :-)

Geniet van mijn laatst toegevoegde verhaal, met een spannend element: waar zou het over gaan? ;-)

I have a dream...

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oké, overzicht is belangrijk.
| 15:44 |
Precies :-)
| 18:00 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden