×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Review | Focallure oogschaduw Twilight - limited edition

Review | Focallure oogschaduw Twilight - limited edition


Vandaag review ik een limited edition van Focallure. Het pallet heet Twilight. Ik heb dit palet via aliexpress gekocht. Benieuwd hoe ik hem ervaar? Lees dan vooral verder! (Deze blog is het best leesbaar via de computer)

Waarom dit merk?

Ik bestel veel via aliexpress en heb al een aantal keer iets besteld van dit merk. Ik vind het belangrijk dat een product dierproef vrij is, goed gepigmenteerd is en dat het product er aantrekkelijk uit ziet. Dat is bij Focallure alle drie het geval. 

Eerste indruk

Mijn eerste indruk was al meteen wauw! Kijk naar al die glitters. Het doosje ziet er best luxe uit en is goed verpakt. De sluiting is door middel van een magneetje.

In gebruik

Ik heb hem op mijn arm geswatched en vrijwel alle kleuren zijn enorm gepigmenteerd. Ik ben diep onder de indruk van dit palet. Elke kleur is goed zichtbaar en je kunt ze gemakkelijk aanbrengen. 

Dit palet heeft €6,40 gekost en is het bedrag meer dan waard. Ik geef dit palet een 8/10. Het is een prachtig palet die enorm gepigmenteerd is alleen zie ik dat sommige oogschaduwkleuren een andere kleur bij gebruik geven. 

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties