Vaatdoekje breien.

Vaatdoekje breien.


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets gebreid heb, maar dat komt ook omdat ik haken net ietsie leuker vind om te doen! Breien vind ik al gauw ingewikkeld worden met patronen enzo en verschillende soorten steken.... Dat zijn natuurlijk allemaal onzin excuses, maar toch.... haken heeft mijn voorkeur! ;-)Totdat je iets tegen komt en denkt, dat kan ik ook.... Een gebreid vaatdoekje... Ik zag een heel leuk patroon van Michelle Krause, dus ben ik aan de slag gegaan!

DSC_0575

Helaas kon ik niet zo gauw 100% katoen garen vinden, maar om te proberen heb ik die van de Zeeman gekocht. Dit garen bestaat uit 85% katoen en 15%polyester.Ik heb het patroon niet gevolgd, maar naar de foto gekeken er een eigen draai aan gegeven. Het zal niet veel verschillen, maar toch....Hieronder volgt wat ik heb gebruikt en mijn eigen patroon.

1 bolletje Cotton 150gr en breinaalden nr.5

      
 • 35 steken opzetten
 •     
 • Naald 1 t/m 10 averechts breien
 •     
 • Naald 11 t/m 20 1 recht/1 averechts breien
 •     
 • Naald 21 t/m 52 averechts breien
 •     
 • Naald 53 t/m 62 1 recht/1 averechts breien
 •     
 • Naald 63 t/m 72 averechts breien (Naald 72 met afkanten beginnen)
 •     
 • Draden afwerken
 •     
 • En voilà een leuk en makkelijk te maken vaatdoekje!!
DSC_0561

Ik ga er nog 1 breien, want het bolletje is nog niet op!!! :-) :-) :-)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat grappig... leuk!
| 22:38 |
Leuk. Breien kan ik wel maar zijn ze buiten leuk ook functioneel?
| 23:40 |
Dat is een goeie! Ik heb ze kado gegeven.... Ik zal eens informeren! :-)
| 12:31 |
Mooi geworden zeg. Ik haak ook veel, maar binnenkort ga ik echt het breien oppakken!
| 21:34 |
Thanx! Succes!! :-)
| 09:37 |
Dit staat ook nog op mijn verlanglijstje! Leuk!
| 04:00 |
:-)
| 08:55 |
Wat staat dat leuk zeg
| 21:25 |
Dankjewel!
| 22:00 |
Leuk gedaan, ik heb al een paar keer handdoekjes gebreid
| 13:49 |
Ook leuk!
| 16:18 |
Leuk! Ik heb een haakpatroon ervan haha
| 13:31 |
:-)
| 13:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen