Blijven schrijven

Blijven schrijven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Daar ben ik druk mee bezig maar soms is het toch wel erg lastig. Alle dingen die in en rondom huis moeten gebeuren. Regelmatig taxi rijden voor de kinderen. Hoort er natuurlijk ook allemaal bij. Maar de 99 woorden verhalen gaan gewoon door.... Ik heb er deze week weer één gemaakt en mijn laatste Ultra Korte Verhaal (flatgebouw) hoort deze week bij de 5 leukste korte verhalen bij Schrijver online. Toch wel een klein beetje trots.

Nu mijn laatste verhaal, ik ga hem hier ook maar weer plaatsen. Laat maar horen wat je ervan vindt.


Cliniclowns

Maartje ligt in het ziekenhuis. Van boven tot onder in het gips. Ze heeft niet goed uitgekeken en is in de dode hoek van een vrachtwagenchauffeur gaan staan. Dat ging niet helemaal goed. Maartje verveeld zich een beetje, want alles wordt erg lastig met armen en benen in het gips. Dan hoort ze muziek in de gang. Wie of wat kan dat nou wezen het is anders zo stil in de gang. Nieuwsgierig probeert ze omhoog te komen, er verschijnt een grote bloem om de hoek van de deur. De Cliniclowns, even je pijn vergeten en heerlijk lachen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi dat de Cliniclowns er zijn ♡. Leuk verhaal. Trots mag je zeker zijn.
Hoe blijf jij elke dag schrijven? Wat zijn jouw Tips?
| 15:49 |
Dank je wel voor je reactie. Schrijven lukt helaas niet iedere dag met een druk gezin. Maar ben nu bezig om in ieder geval iedere dag gewoon ergens een uur in te plannen voor mijn schrijverij.... zodat ik toch bezig blijf. En anders worden net als het verhaal hierboven hele korte verhalen waar toch genoeg in gezegd kan worden.
| 12:22 |
Graag gedaan. Ik heb ook een druk gezin. Het lukt mij vaker om in mijn notitie blokje op mijn telefoon te schrijven dan op de laptop.
| 12:28 |
Even je pijn vergeten, mooi!
| 11:41 |
Heel mooi verhaal!
| 19:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen