Mijn eerste verhaal op een nieuwswebsite

Mijn eerste verhaal op een nieuwswebsite


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo, de eerste stappen zijn gezet. Ik heb voor het eerst geschreven voor een lokale website. Voor mij wel erg wennen aangezien ik meestal of voor mezelf hier wat schrijf of het gaat over de Muziekvereniging waar ik bij speel. Ook een eigen  verzonnen verhaal vind ik leuk om te schrijven, maar echt een nieuwsbericht schrijven was toch even wat anders.

Maar leuk dat ik het vindt. Ook deze manier van schrijven heeft weer zijn eigen charme. Ik hoop nu dat de mensen er een beetje leesplezier aan beleven. Voor mijzelf weer nieuwe dingen ontdekken en kijken wat bij me past. Op het moment is alles nog behoorlijk nieuw en vind ik het allemaal erg leuk om te doen. Ik vind het een spannende en leuke ontdekkingsreis die voor mij nog wel even mag duren en wordt er erg blij van.

Het verhaal is hier te lezen gaat over een feest wat binnenkort in Beekbergen/Apeldoorn wordt gehouden:

Wine, Dine and Dance
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuk zeg!
| 16:59 |
Dank je wel...
| 13:35 |
Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
| 13:07 |
Zal hem er bij in plakken. Dank voor de tip.
| 12:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen