Mijn liefde voor muziek

Mijn liefde voor muziek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Muziek, mijn grote liefde. Ja dat mag ik rustig zeggen. Van muziek maken tot luisteren, zonder muziek kan ik niet. Iedere dag het eerste wat ik doe is, nadat ik het journaal heb gekeken, de radio aan.  Een leuke zender opzoeken met lekkere muziek en heerlijk meezingen tijdens het huishouden. Ik houd van allerlei genres en heb niet echt een voorkeur. Van Nederlandstalig tot ver over onze grens. Van alleen maar instrumentaal naar a capella.  Alles heeft wel iets. Zelf muziek maken doe ik ook graag. Samen met mijn gezin spelen in een fanfare. Verschillende optredens verzorgen, van concerten in een tent tot het binnenhalen van de avond4daagsen in de omgeving.

Iedere dag is er wel wat. Maar het maakt me vooral vrolijk. Heerlijk ook tijdens het werken lopen neuriën zodat de tijd wat sneller gaat en ik lekker in mijn vel zit. Iedereen moet zich zeker zorgen gaan maken wanneer ik dat neuriën niet meer ga doen. Dan is er wat aan de hand. Dus ik houd dit gewoon lekker vol.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leven zonder muziek is saai
| 08:04 |
Geen leven zonder muziek :-)
| 22:59 |
Kan ik me ook niet voorstellen!
| 23:10 |
Ik voel het zelfde, heerlijk he:)
| 22:56 |
Zeker weten! Wordt er heel erg blij van.
| 23:10 |
Ik kan geen muziek maken maar ik geniet wel heel veel van muziek
| 22:53 |
dat kan ook heel mooi en fijn zijn.
| 22:54 |
Heerlijk, muziek maken. Doe ik ook graag
| 22:50 |
fijn dat jij er ook zo blij van wordt.
| 22:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen