Gestart als zelfstandige! Mijn eigen pedicure salon!

Gestart als zelfstandige! Mijn eigen pedicure salon!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds november 2017 heb ik mijzelf ingeschreven bij de KvK met mijn eigen pedicure salon. Ik heb als opleiding ,na de middelbare school , paraveterinair dierenartsassistente gevolgd en mijn diploma gehaald. Naar een aantal jaar in deze branche gewerkt te hebben was ik dit werk beu, kon het niet meer. Terug naar de horeca waar ik als bijbaantje begonnen ben. Maar nu na zoveel jaar begon ik te merken dat dit werk mij afstompt. Voelde me heel dom worden en werd niet meer getriggerd. Bleef een beetje hangen in mijn ontwikkeling.

Dus de stoute schoenen aangetrokken en een opleiding gaan volgen tot pedicure! Waar de een zegt : bah voeten! , vind ik het fijn om mensen hun voeten er weer tip top uit te laten zien!

Dus zo gezegd zo gedaan: naar de KvK om mezelf in te schrijven. De naam en mijn bedrijfje Just Feet pedicuresalon was geboren. Dit doe ik voornamelijk aan huis maar kan dit ook bij de mensen thuis doen.

Maar de opstartfase is best lastig om aan klanten te komen. Naast familie en vrienden heb ik twee klanten uit mijn eigen dorp. Hopelijk gaat dit meer worden in de toekomst. Is nog best lastig om aan klanten te komen!

Neem gerust een kijkje op mijn website: www.justfeetpedicuresalon.nl.  Op Facebook ben ik te vinden onder de naam Just Feet pedicuresalon.

Mocht je tips hebben hoe meer klanten te krijgen , kom maar op!


Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Tip: je kunt een klikbare link naar je website plaatsen.
| 16:19 |
Ik heb tips om meer Facebookpaginalikes te krijgen: ingridtips.nl/meer-paginalikes
| 16:17 |
Wat leuk! Ik ben bijna afgerond nagelstyliste naast mijn fulltime baan bij een hogeschool. Ik heb ook een paar klanten al gehad in mijn 'salon' aan huis (en wil ook bij mensen thuis komen). Hierna wil ik ook de pedicure opleiding gaan doen. Ik ga vanavond even je site bekijken. Die van mij is:
www.beyoutifulhands.com
Succes!
| 15:35 |
.nl bedoel ik haha. Nog even wennen.
| 15:38 |
het is wel .com hoor. hahaha
| 11:38 |
o wat leuk!! ik ga een kijkje nemen! ben ook gek op nagels aan de handen!!
| 11:35 |
Gefeliciteerd. En we maken een keer een afspraak voor een behandeling. :-)
| 23:29 |
dank je . dat zou super zijn
| 11:34 |
Een super goede stap! Gefeliciteerd
| 20:18 |
dank je
| 11:34 |
Wat goed dat je deze stap hebt gezet! Misschien helpt een FB advertentie? Die kun je alleen in bepaalde gebieden laten tonen, dus aan mensen die dichtbij de salon wonen.
| 18:10 |
dank je! ja heb ik ook gedaan.
| 11:34 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen