DE HOORN DES OVERVLOEDS

DE HOORN DES OVERVLOEDS


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

‘Vanaf nu laat ik me door niemand meer vertellen dat ik het niet kan. Ik ga vechten voor mijn leven en alles er uit halen wat er uit te halen valt” zei ik tegen mijn meester. Ik zag een glimlach op zijn gezicht verschijnen.

Samen liepen we over het pad dat ons naar de top van de berg leidde. De zon speelde een spel met het licht en de bomen aan beide kanten van het pad. Vrolijk gekwetter van vrienden met verschillend pluimage doorbrak de rust die ons als een heerlijke vredige deken omhelsde.

“Hoe voel je je?” doorbrak mijn meester mijn gedachten. “Gelukkig” antwoordde ik. Hij zei: “Vechten is gelijk aan strijd. Je bereikt het tegenovergestelde van datgene wat je eigenlijk wilt. Het geheim zit hem in aantrekking en creatie. Zorg dat je grond vruchtbaar is dan kun je later overvloedig oogsten”. Hij keek in mijn vragende ogen en vervolgde “Zorg dat je je goed voelt want dat is de plek in jou waar al je wensen graag vertoeven. Sta toe dat daar het zaad kans krijgt te ontkiemen”.

Aan de top werden we beloond met een adembenemend mooi uitzicht. Ik wist ineens waar De hoorn des Overvloeds zich bevindt!

Ook gratis aanmelden?

Ik waardeer het als je dat dan via mijn persoonlijke link doet hieronder!

©Marion2017


kopfoto: pixabayBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ook weer goed geschreven
| 19:08 |
Dank je wel meis! Fijn om te horen :-D
| 20:17 |
Mooi stuk Marion! Klein detail mss maar lees je laatste zin eens na, naar mijn gevoel staat er 1x "werden" teveel. Kan me vergissen uiteraard
| 08:21 |
Nee, super bedankt voor je opmerking. Ben er blij mee. Ik heb het aangepast!! :-D
| 11:22 |
Elkaar helpen toch ;-)
| 07:16 |
Ja, fijn!! :-)
| 10:57 |
Wow, dat is prachtig geschreven. Mooi moraal ook! ;-)
| 08:08 |
Dank je wel Elisabeth! :-)
| 11:19 |
Dit is weer een hele mooie, Marion!
| 20:11 |
Goed om te horen. Dank je wel Hans!! :-D
| 20:25 |
:-)
| 21:07 |
Mooi geschreven, heel goede foto er bij !
| 14:15 |
Dank je wel Enigma! :-)
| 14:31 |
Mooi, een vruchtbaar verhaal.
| 14:09 |
Dank je wel. fijn om te horen :-)
| 14:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen