Voor- en achterkant van mijn handgemaakt accordeonboekje (1)


Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.

Tijden gratis workshop genaamd "Sketchbook Revival" geïnitieerd door Karen Abend maakte ik dit harmonica boekje. Ideaal om een verhaal te documenteren en wat is mooier dan mijn eigen levenspad te beschrijven volgens de Tzolkin.

Het begint met Chicchan. Mijn geboortezegel,  op plek (=kin) 125 in de kalender, het heet  "Rode Slang". Het is de blauwdruk van wie ik ben. De trefwoorden die erbij horen zijn Instinct, Overleven en Lichaamswijsheid.  Mijn gids is MULUC, rode Maan.

Op de 2e pagina staat Men, blauwe Adelaar. Dit is de energie van mijn soulmate, de energie die me uitdaagt om het grotere geheel te zien. 

Op pagina 3 vind je CIB, gele krijger! Dit is de energie die ik niet zie maar alleen kan voelen. 

IX, Gele tovenaar staat op pagina 4. Mijn soulmate die precies als mij is. Ik herken me zelf.

Mijn talent krijg ik van Eb, gele Mens.

De achterkant is nog niet helemaal klaar, dus ... wordt vervolgt...


De achterkant is eindelijk klaar. 

Ik volg het pad van de Witte Spiegel ETZNAB (mijn levenspad) met als persoonlijk doel, trouw blijven aan mezelf,  Witte hond , IK


De 10e plek (van de 13) wordt ingenomen door MANIK (blauwe Hand). Mijn levensdoel. 

Mijn moeiteloze zelf wordt vormgegeven door Rode Draak, IMIX.  Deze vormt mijn creatieve kracht.

Mijn gids is MULUK, Rode Maan.  Dit behelst de kracht van Universeel water. Emoties zijn als water dat stroomt en reinigt.

©Marion
 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!