Johanna... of zeg maar gewoon Jan @Benidorm  (2)

Johanna... of zeg maar gewoon Jan @Benidorm (2)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

“Haal me eruit, wakker worden Jan, wakker worden. Het is tijd voor je eerste … “ Langzaam word ik wakker uit mijn droom. Even weet ik niet meer waar ik ben. Ik hoor die kippen helemaal niet. Dan weer die gesmoorde stem “Haal me nou eruit Jan, ik heb het zo vreselijk warm”. Auw...  ik spring te snel mijn bed uit in het beetje schemerlicht dat nog naar binnen valt. Ik besef ineens dat mijnheer Beer nog in mijn valies zit. Grommels nog aan toe… wat ontzettend zielig. Auw... Ik buk me té snel om mijn valies onder het bed vandaan uit te trekken. Tastend grijp ik opeens het hengsel en trek met een ruk het handvat naar me toe, té snel. Auw, mijn rug.

En dan Klik-klak springt het valies open. Met een zucht van verlichting kijkt mijnheer Beer me aan, verwijtend zie ik nu en zegt: “Hoe kon je me nou vergeten Jan, ik stikte bijna”.

“Ohh...  wat erg lieve schattebout” zeg ik, nu ineens helemaal wakker. “Jij mag nu mijn plekje in bed”. Met een zucht zakt mijnheer Beer diep weg in de zachte kussens. “Ik ga me aankleden voor de borrel mijn beste”.

Ik hou mijn tanden even onder de kraan en als ik mijn haar wil borstelen grijp ik mis, mijn borstel ligt nog thuis. Dan maar even met natte handen erdoor. Ik trek mijn roze bloemenjurk aan, mijn gezondheidssandalen en net als ik de deur uit wil gaan hoor ik zacht “Vergeet je rollator niet Jan”. “Die heb ik niet meegenomen hoor, ik ben toch geen oud wijf?” lach ik schaterend en trek de deur van kamer 25 met een knal achter me dicht.


©Marion2017

Juli uitdaging. Doe je mee?

Schrijvershotel Benidorm

kopfoto: pixabayBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou hoop ik dat je de kamersleutel niet bent vergeten.
| 21:13 |
Volgens mij niet... even zoeken... zoals altijd ;-)
| 00:08 |
"waar heb ik mijn sleutel nou... oh hier!" ja, ken het.
| 09:36 |
;-)
| 10:11 |
Jan gaat los! Whoehaaaaaaaa!
| 15:54 |
Yihaaaa.. haha
| 17:56 |
niet erg slim om je beer in de koffer te laten
| 14:01 |
Och.. hij is wat gewend met mij ;-)
| 14:36 |
Koester die beer, maar met mate, je hebt vakantie dus geen blokken aan je been
| 11:36 |
Precies... en ik eol toch ook wel graag serieus genomen worden :-p
| 11:59 |
eol=wil.. ennu ..Super bedankt Dana :-)
| 12:05 |
Mijnheer Beer is attent :) Neem je hem niet mee op avontuur?
| 11:22 |
Nee hoor.. iedereen zou me dement verklaren :D
| 11:59 |
Hoe kon je dat nou doen. Arme beer. Op naar het avontuur!
| 08:35 |
Yihaaa... :)))
| 08:36 |
haha. wie schatert, is nog niet oud...
| 07:29 |
Haha.. nee. Dat dacht ik ook niet :D
| 08:05 |
Helemaal klaar voor het avontuur!
| 07:00 |
Ja.. ik ben er zeker klaar voor :-D
| 07:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen