Kolderheksje (deel 2)

Kolderheksje (deel 2)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Die morgen zag ik haar al vroeg aankomen over het karrenspoor dat naar ons dorp leidde. Ze had haar kleurrijkste jurk aan en aan ieder been lange dikke kousen. Die kousen hadden verschillende kleuren zag ik, een rooie en een roze. Ze was dus in een goede bui ons heksje! En ja hoor, ik hoorde haar volop zingen. Ze sleurde een bolderkar achter zich aan, gevuld met haar dierbaarste bezittingen. Een oude hond lag opgerold tussen twee plastic tassen. “Ik kom van de tropen, dus kom en schud die billen.. tra-la-la” hoorde ik. Met een grote glimlach op mijn gezicht voelde ik hoe blij ik werd omdat ze ons nét nu met een bezoek kwam vereren. Dit was precies wat het dorp nodig had na alle ellende van de afgelopen weken! Had ieder dorp maar een vrolijk Kolderheksje zoals zij.

©Marion2017


kopfoto: pixabay

Naar een idee van Miranda

met haar 140 yoors woorden uitdaging van juni en deze keer onder de hoede van Dana

Doe je mee?

Gezellig bloggen, alleen lezen of zelfs delen op Yoors en ook nog wat verdienen? Dan wordt het gewaardeerd als je dat doet via mijn onderstaande link, zodat we er beiden wat extra puntjes krijgen 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
erg leuk verhaal over Kolderheksje
| 15:21 |
Dank je wel, het schrijven is ook een plezier :-)
| 15:25 |
Hihi. Leuk. (Ik bedenk net dat het wel zeer druk moet zijn als alle kolderheksen samenkomen op hun jaarlijkse bijeenkomst... )
| 11:50 |
Ja, dat denk ik ook.. Het is een populair mensje geworden ;-)
| 12:42 |
Leuke blog, geinig.
| 17:45 |
Dank je wel! :-D
| 17:50 |
Ik dacht al dat ik iemand hoorde zingen :)
| 16:30 |
Ja he.. hihi... dank je!
| 16:35 |
Dans en zing en spring
Lang leve de kolderheksen
| 15:49 |
Yeahhh... haha
| 15:55 |
Heksjes waar je vrolijk van wordt, die hebben we nooit genoeg!
| 15:37 |
Nee.. precies Hans ;-)
| 15:56 |
dat klinkt als een lief heksje :)
| 15:33 |
Dat is ze opk :-D
| 15:56 |
Oh heerlijk tropische billenschuddende vrouwen!
Let's party.... hoop ik ;-)
| 15:33 |
Yeahh.. haha
| 15:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen