Krazine (krazy) me!


E-zine: Wikipedia: Een e-zine, ezine, webtijdschrift, netblad of emagazine is een elektronisch tijdschrift. Het woord is ontstaan uit de samentrekking van de Engelse woorden electronic en magazine.

In oktober vorig jaar werd ik gevraagd om een van mijn tekeningen te mogen publiceren in ' the Moss Piglet' . Een maandelijks uitgegeven Amerikaans e-zine. Natuurlijk voelde ik me heel erg vereerd! Maar Ik? Waarom? Enkelen hadden zelfs geen idee wat mijn illustratie voorstelde.  Ik had een olifant van ijzer getekend. Men wilde de tekening gebruiken voor een zine met als thema Circus. Een kunstenaars collectief komt maandelijks bij elkaar om tekeningen te maken voor de zine die dan een bepaald thema heeft. Ik stemde natuurlijk direct in. JA, ik WIL!! Een paar weken later viel het eerste nummer in mijn brievenbus. Helemaal van uit Amerika. Ik voelde me zo ongelooflijk trots. Nog mooier was dat ik steeds opnieuw gevraagd werd om een bijdrage te leveren en zo geschiedde. Eerst heel onzeker over mijn eigen kunnen. Maar hé, als anderen nou leuk vinden wat ik maak?

The MOSS PIGLET - It’s OK to be Krazy

Quote

“Some people never go krazy. What truly horrible lives they must lead” 

Charles Bukowski

The Krazines date their beginning to February 2016 at Public Craft Brewery in downtown Kenosha, WI when several celebrated zinesters entertained and educated at this social place. In the following month (and ever since), artists and authors of all ages and abilities produced pages to be published in a zine, titled MOSS PIGLET.

Een paar weken later werd ik voorgesteld aan iedereen in verschillende Facebookgroepen. Dat zag er als volgt uit:

Introducing the Krazines: Marion Wever. Marion is our foreign correspondent, hailing from the Netherlands, and her wonderful work has been featured in several issues of our Moss Piglet zine. Here is her contribution to our January 2019, MIXTAPE, issue. Look for her work in our upcoming issue, CABINET of CURIOSITIES


"Stinkfoot"  van Frank Zappa

Mijn 2e bijdrage: MIXTAPE voor de Moss Piglet:

De website van Krazines is te vinden op www.krazines.com

©Marion
 


 

Welkom op mijn post. Met veel liefde gemaakt! Meld je ook gratis en eenvoudig aan en krijg meteen volledige toegang tot Yoors. Geen advertenties of reclame. Je stapt met een klik weer uit.