Sketchbook Revival (1)


Op 11 april startte een nieuwe groep onder leiding van Karen Abend genaamd "Sketchbook Revivall". Meerdere kunstenaars delen hun werk en laten zien hoe ze verschillende technieken gebruiken. Dagelijks kun je video's bekijken waarin ze stap voor stap voordoen  hoe een en ander in zijn werk gaat.  Op 18 mei zijn/worden de workshops afgesloten.

Ik moet zeggen dat dit fantastisch en leerzame workshops zijn die gemiddeld zo'n drie kwartier duren. Ik deel hier enkele pagina's die ik gemaakt heb in mijn Harmonica boekje. Ik wil ditt boekje gebruiken om mijn Maya zegel en helpers weer te geven. 

De eerste workshop begon met het maken van je eigen schetchboek(jes). 3 stuks maar liefst. Ik maakte een harmonicaboekje (Kiala Givehand)

Dit is mijn geboortezegel die mijn innerlijke kracht weergeeft: Rode Slang met mijn gids "Rode Maan" (Setting your intention with Amber Kuileimailani Bonnici)

Mijn Antipode(= uitdagende kracht): Blauwe Adelaar. (Things with wings with Val Webb)

Mijn Occult (=verborgen kracht): Gele Krijger (Scribbels with Amanda Grace)

Mijn Analoog(=gelijkgestemde kracht): Witte Magiër (Whimsical Mixed Media with Tamara Laporte )


Na verloop van tijd zal ik hier de volgende pagina's van het boekje toevoegen!

©Marion
 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!