×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
20-11-2018 .. Het is altijd spannend - Geen paniek!!


Misschien is dit niet het juiste moment om mijn computer op te schonen, nu mijn boek in de maak is. Maar hij loopt niet zo lekker meer. M'n CD/DVD speler heeft het een jaar geleden al opgegeven en m'n wifi ontvangst is ook niet geweldig meer. Dus kennelijk is 'ie enorm vervuild. Geen idee met wat.
Dus opschonen geblazen. Dat is altijd een dingetje. Vooral ook weer het opbouwen. En terwijl ik zit te typen, vraag ik me ineens af of ik 'm wel naar fabrieksinstellingen terug kan krijgen. Effe kijken ... wacht effe ...
Ehm .. via zoeken herkent ie het niet. Effe nog kijken ... Zucht, hier begint het al ... 😉
Ah, die functie was ik nog niet tegengekomen. Ook een soort van zoekfunctie, maar dan anders. Onder Instellingen staat Info en vervolgens kan je een vraag stellen bij 'Heeft u een vraag?  en word je verwezen naar artikelen op het internet. Da's praktisch.
Ik kom hier uit via die 'assistentie'
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/12415/windows-10-recovery-options

Daar ga ik even op studeren.
Gisteren heb ik een externe harde schijf gekocht en alles (hoop ik) overgezet. Ook emailtjes, adressen, instellingen mail en noem maar op. Dat kan ik nooit never niet meer terugzetten, en dan vooral de adressen niet. De berichten zou ik nog kunnen proberen. En nu maar hopen dat ik niks gemist heb.
Evengoed ga ik m'n ouwe laptop eerst even gebruikklaar maken, zodat ik wel online blijf en ik geen belangrijke mail mis.
En dan even duimen draaien dat het goed gaat om mijn huidige computer weer lekker draaiend te krijgen. Te beginnen met verwijderen.... Doodeng.... 🙏
Stempel, Paniek, Angst, Opwinding
Wish me luck ...

Overigens zijn tips welkom in deze ! Wacht ik nog effe met opschonen 😷

Wasserij Wasmachines Huisvrouw Huishouden
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts