×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Oh my body

Oh my body


Goed voor jezelf zorgen is niet alleen gezonde voeding en beweging, maar ook lief voor je lichaam zijn. Die drie combinatie bij elkaar, dat betekent gezondheid voor mij! En nee dat betekent niet gelijk dure crème potjes aanschaffen. There is always a cheaper and better way!Want nee niet iedereen is geboren met een goed gevulde portemonnee en duur betekend ook niet altijd het beste.


Mijn moeder had vroeger altijd van die oma weet beter boeken. Hoe je met eenvoudige middelen alledaagse huis-, tuin-, keuken- en gezondheidsproblemen kunt oplossen. En natuurlijk moest ik het uitproberen! Zo heb ik een keer gelegen in een bad vol met melk, voor een zachtere huid ( ja, ik was wanhopig). Ik heb mijn tanden proberen te bleken met geprakte aardbeien (geen aanrader) en nee dit advies had voor mij geen enkel effect. Ook deed ik samen met mijn moeder olijfolie in onze haren voor zachtere haren en dat hielp trouwens wel.


Ja, ik heb wat geëxpeImage titlerimenteerd, sommige adviezen waren totaal nutteloos, maar er zaten ook zeker pareltjes tussen. En daarnaast is het ook erg fijn om even de tijd voor jezelf te nemen en eens goed op te sluiten in de badkamer. Goodbye buitenwereld!


Iedereen kent vast wel Dille&Kamille en anders ga er gelijk heen, you will love it! Tijdens mijn snuffel sessie in de winkel kwam ik een heerlijk zakje stoomkruiden tegen (zie afbeelding). Uiteraard gelijk gekocht natuurlijk voor 1,95 kon ik het niet laten liggen. Heerlijk in de avond ongeveer 10 minuutjes mijn gezicht gestoomd en wat ook niet mag ontbreken is een heerlijk ontspannend muziekje op de achtergrond. Maar na een stoomsessie hoort ook een lekker maskertje! Ook bij Dille&Kamille kun je verschillende maskertjes kopen en ook niet zo prijzig. Ik heb zelf gekozen voor de groene klei van Laino (zie afbeelding) voor 4,95. Je hoeft maar heel weinig te gebruiken en het is bij mij nog steeds niet op, dus je doet er ook nog eens heel lang mee. Ik heb altijd wel het gevoel bij klei maskers dat mijn gezicht strak staat van de botox, maar goed het resultaat is een zacht- en gereinigd huid.

Image title

Genietse!

 Walinda
Om eerlijk te zijn vond ik dit blog een beetje van de hak op de tak... Wel leuke onderwerpen veder maar het ging echt van het ene naar het andere onderwerp voor mijn gevoel (of ik lees gewoon te snel..)
01-09-2015 15:58
01-09-2015 15:58 • Reageer
Lisannebrouwerx
leuke en goede blog!
ik ga je volgen, jij mij ook?
31-08-2015 16:28
31-08-2015 16:28 • Reageer
By Yasmin
Dille&Kamille is een super leuke winkel!
31-08-2015 16:18
31-08-2015 16:18 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
En nou heb ik zin om naar Dille&Kamille te gaan. Je vindt daar echt toffe spulletjes. Bedankt voor je blog..
31-08-2015 15:02
31-08-2015 15:02 • Reageer