En we zijn al weer meer dan 9 maanden verder...

En we zijn al weer meer dan 9 maanden verder...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ondertussen is het al weer 9 maanden geleden dat ik begonnen ben met op maat gemaakte gehoorbescherming. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad!

Naast het gebruik in de horeca op zondagavond heb ik tijdens de carnaval heel veel voordeel gehad van die kleine propjes in mijn oren. Ik heb maar liefst 5 dagen carnaval gevierd en dat in Twente. Bij ieder feestje stond ik met mijn outfit weer paraat en daarbij ontbrak geen enkele keer de gehoorbescherming. Ik blijf mij afvragen waarom er op sommige moment bepaalde muziek zo hard gedraaid moet worden dat het zelfs met gehoorbescherming in bijna pijnlijk wordt.

Ondertussen ben ik sinds eind maart ook actief als merchendise verkoopster van de boerenrockband Bökkers. Niet iedereen zal deze band meteen kennen. Maar voor de leken onder ons: toen Normaal er mee stopte, is Bökkers op gestaan als coverband van Normaal. Al snel volgde werk van eigen hand en nu spelen ze alleen nog eigen nummers. Tijdens deze optredens sta ik tussen de 4 en 6 uur vaak dicht bij het podium waar de mannen optreden. En ja, ook daar staat de muziek niet zacht. Zeker niet als het grote tentfeesten zijn zoals op de Zwarte Cross. Ondanks dat ik dit werk samen met 1 collega doe, sta ik toch zeker 3 a 4 avonden per maand (soms 3 avonden per weekend) ergens in Nederland in een feesttent, buurthuis of groot festival!

Voor de liefhebers en ontwetenden onder ons, hieronder heb ik een leuk clipje geplaatst van de mannen van Bökkers!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik merk door je tekst heen dat je er ongelofelijk van geniet , zalig denk ik dan
| 12:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen