×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Er zit iets in mijn oor!

Er zit iets in mijn oor!


Oordopjes op maat!

Het is al weer een veel te lange tijd geleden dat ik schreef over oordopjes/inears voor mijn oren tijdens het werken in de horeca. Inmiddels maak ik al weer ruim 2 maanden gebruik van de mooie oordopjes die mijn oren goed afsluiten. 

Op 11 november 2016 ben ik naar de audicien geweest om oordopjes aan te laten meten. Door een vriendelijke dame werd ik geholpen. Eerst had ik mij zelf al ingelezen welke oordopjes ik nodig had en de dames was het met mij eens. Ik sta zelf niet vooraan bij de muziek, dus kan ik het prima met een type af dat 25 dB reduceert. 

Eerst werd er gekeken of mijn oren welk goed schoon waren. *Slik*, daar had ik zelf nog even niet over nagedacht, maar het viel mee. Na de inspectie bleken mijn oren schoon genoeg en  werden er in ieder oor 1 schuimbolletje gedaan met daaraan een paar hele dunne touwtjes.  Vervolgens kwam er een soort mini kit-spuit te voorschijn. De dame spoot mijn linkeroor helemaal vol met een blauwe "kit". Ook mijn rechteroor was aan de beurt en voor ik het wist zat ik met 2 volle oren te wachten tot de kit genoeg was uitgehard. Tijdens het wachten op de werking van de kit werden mijn persoonlijke gegevens doorgenomen en aangepast waar nodig. Na zo'n 4-5 minuten hoorde ik de dame niet meer. Haha, ze keek even verbaasd op toen ik zei:"Ik hoor u echt niet meer, wat zei u?" De blauwe afgietsels van mijn oren werd verwijdert. Wat een genot om weer iets te kunnen horen!

Zie hier de "afgietsels"van mijn oor! Als je goed kijkt, zie je aan het onderste "oortje"aan de linkerkant een watje zitten!


Klaar om verzonden te worden naar de fabrikant! Over ongeveer 2 weken kan ik de  "oortjes" weer ophalen.
Hans van Gemert
Oorbescherming is een goed idee, en nu weten we meteen hoe dat werkt.
28-01-2017 10:56
28-01-2017 10:56 • Reageer
DC Staelens
Wel verstandig van je om je te beschermen.
28-01-2017 04:04
28-01-2017 04:04 • Reageer