Wat mij heeft aangegrepen dit jaar

Wat mij heeft aangegrepen dit jaar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat mij dit jaar heeft aangegrepen is een apocalyptische gevoel. Het hele jaar stond bijna in teken van dit gevoel. Terugblikkend voel ik heel veel verlies. Een jarenlange relatie die uit gaat, het verlies van een aantal familieleden aan ziekte of suïcide, een verslechterende gezondheid van beide ouders, het verlies van mijn nieuwe relatie en uiteindelijk het verlies van mijn baan..


Dit klinkt allemaal treurig, en dat is het ook. Maar deze verliezen hebben me ook veel geleerd. Over het leven en over mezelf. Ik voel me kalm en krachtig, 'master your faith' spookt er telkens door mijn hoofd. En dat doe ik. De ene dag iets beter dan de andere. Maar ik probeer te leren zeilen om zeewaardig te blijven. Storm na storm. Ik heb geleerd meer uit het leven te halen en te dansen op kleine momenten, want die kunnen zo kostbaar zijn! Dus naast al het verlies, durf ik te zeggen dat ik ook iets gevonden heb en dat is dat ik dichter bij mezelf ben komen te staan. En dat is ondanks alles behoorlijke winst!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Knap, zo houd ik het ook vol. We laten ons niet kisten!
| 14:12 |
Pittig jaar geweest voor je, om maar eens een understatement te gebruiken. Mooi kort relaas over geschreven.
| 15:50 |
Altijd positief blijven, ondanks...
| 21:55 |
Ik begrijp je heel goed :) Dank voor je invulling.
| 19:57 |
Dat klinkt heel positief, niettegenstaande de moeilijkheden die je door gezwommen ben. Goed van jou, Maryse. :)
| 19:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen