×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Goede voornemens; Waarom wachten?

Goede voornemens; Waarom wachten?


Goede voornemens... Waarom zou je er mee wachten tot oud en nieuw? Ik heb er inmiddels al wat voor mezelf klaarstaan.

 

Het wordt eens tijd om wat meer te gaan focussen op mij. Ik wil de komende tijd eens lekker egoistisch zijn en aan mezelf denken. Focussen op mijn eigen ontwikkeling. Nieuwe dingen leren en daar weer op kunnen bouwen. Familie, vrienden en school zijn al mijn grootste prioriteiten, en daar ga ik nog even wat extra focus op leggen. Daarnaast ga ik letten op mijn eigen gezondheid. Mijn fysieke gezondheid, maar nog belangrijker, mijn mentale gezondheid. Ik ga proberen me minder aan te trekken van problemen van andere mensen, en daarnaast beter en sneller over mijn eigen problemen heen te komen, in plaats van er steeds maar in te blijven hangen. Gewoon even dingen doen waar ik zelf gelukkig van wordt, ongeacht wat andere mensen er van vinden.

 

Ik schrijf dit nu zo op zodat ik het niet vergeet, en misschien om andere mensen aan het denken te zetten. Zet jezelf lekker op een voetstuk. Wordt je eigen prioriteit en zorg goed voor jezelf!

 

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties