×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Leer jezelf te accepteren


 
 

Tsja, jezelf accepteren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Iedereen heeft zo zijn of haar onzekerheden, en dat is ook te begrijpen! Als je kijkt naar fysieke onzekerheden al helemaal. Tegenwoordig worden modellen in tijdschriften en voor campagnes behoorlijk onrealistisch neergezet, en toch blijven deze modellen een voorbeeld voor veel mensen onder ons. 

 
 

Inmiddels volg ik al een tijdje de opleiding tot fotografe in Den Bosch. Ik had van te voren verwacht om vooral achter de camera te staan, maar ik sta er net zo veel voor. We zijn heel erg bezig onze eigen identiteit en persoonlijke kenmerken te leren kennen, bijvoorbeeld door middel van zelfportretten. Daarnaast sta je voor opdrachten ook nog wel eens model voor klasgenoten.

 

Ik moet zeggen dat ik eerst helemaal niet tevreden was met de beelden waar ik zelf op stond. Hoe langer ik er naar keek, hoe erger het naar mijn idee werd. Inmiddels heb ik geleerd mijzelf meer te gaan accepteren zoals ik ben. Wat je moet weten is dat mensen heel anders naar jou kijken dan jij zelf. Als jij vind dat je verschrikkelijk op de foto staat zullen er genoeg andere mensen zijn die het wel een mooi beeld vinden!

 
 

Ik snap dat het moeilijk is om van de een op de andere dag die stap te zetten, maar geloof mij, als je de stap eenmaal hebt gezet voelt dat zo veel beter. Post gewoon eens een foto waarvan je zelf vind dat je er wat minder goed uit ziet en je zult aan andere mensen merken dat het ze niet eens zo veel uit maakt. Uiteindelijk gaat het om wie jij bent als persoon, van binnen, niet van buiten!

 
 

Foto's zijn van Maud.B Photography en mogen niet door anderen worden gebruikt!

https://maudb.myportfolio.com/

https://www.facebook.com/maudbphotography

 

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.
2expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts