Mauties Mama gaat rustig verder..

Mauties Mama gaat rustig verder..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat begon met het maken van leuke babybroekjes is uitgelopen tot een creatieve handel in babyspullen. Van kleren, matten/kleden tot hoezen. 

De vaste klanten van Mauties Mama zijn al bekend met het concept "u vraagt en wij naaien". Zo heb ik (Danielle) al verschillende verzoeken gekregen, waardoor ik steeds onze collectie kan uitbreiden en nog steeds groei. We hebben al super leuke artikelen kunnen leveren zoals: boxkleden, speelzakken, aankleedkussenhoezen, dekbedovetrekken etc. Naast de uitbreiding van babyspullen ben ik ook steeds bezig met het maken van nieuwe patronen voor leuke, hippe en unieke babykleding. 

Momenteel ben ik druk bezig met het uitpluizen van alle gekochten patronen (o.a. knippie en burda voor kids). Kleine aanpassingen die ik toepas op de bestaande patronen en voilà weer nieuwe producten van Mauties Mama.  Dit is nog best een klus en houd me goed bezig wanneer ik mijn handen vrij heb van werk en privé. Ja, ik werk ook nog :) als analist op een biochemisch laboratorium (heel wat anders!).  Als ik vermoeid thuis kom met een "vol hoofd", is naaien echt relaxed. Ondertussen ben ik ook bestellingen aan het maken, hoe leuk is dat? Het is kortgezegd een betaalde ontspanning :). 

 Uit interesse krijg ik steeds weer de vragen, "waar haal je de tijd vandaan", "waarom werk je nog als Mauties Mama zo goed loopt", "Hoe kom je er zo bij om zoiets te starten".

 Nou om antwoord te geven op in iedergeval deze vragen. Ik ben gestart met Mauties Mama op therapeutische basis ook al een keer genoemd in een eerdere blog, dit is uitgelopen tot een mini bedrijfje. De afspraak met mijn gezin loopt dat Mauties Mama slechts een ontspanning is en nooit op de 1e plek komt. Mijn privé leven en werk staat op nummer 1 en Mauties Mama op 2. Daardoor voel ik geen stress als mensen een bestelling plaatsen of als het anders loopt dan gepland. Mijn levertijden zijn ook hierop aangepast en wordt duidelijk gecommuniceerd met de klant. Waar ik de tijd vandaan haal? Ik combineer heel veel, een uitje met onze dochter naar de markt. Lekker patatjes eten en ondertussen de boodschappen halen voor Mauties Mama. Of even een zoompje naaien als madam even alleen aan het spelen is. Waar andere mama's even aan het facebooken of tv kijken zijn ben ik bezig. Ja het huishouden, soms schiet dat erin.. maar vaak proberen we dat samen toch wel te onderhouden. De ene dag lukt dat beter dan andere, het scheelt dat mijn mannetje lief heel behulpzaam en geduldig is (L). Ik werk momenteel nog niet 100%, dus heb nu nog tijd tussen het werken en privé door om te naaien, maar mogelijk zal dat toch anders worden in de toekomst. Uieindelijk Mauties Mama laten groeien tot een "echt" bedrijfje zou ik wel heel leuk vinden. We zullen zien hoe het loopt. 

Veel liefs, Mauties MamaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een mooie toekomst droom, rustig aan naar toe werken, stapje voor stapje dan komt het vast helemaal goed...
| 14:10 |
Ja zeker, sinds kort heb ik ook mijn spulletjes op Etsy: www.etsy.com/nl/shop/MautiesMama heel erg leuk!
| 09:02 |
Ziet er leuk uit
| 21:27 |
dankje wel :D
| 19:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen