×

Yoors


Inloggen
×

Yoors03-10-2018 Eerste medische Afspraak UMCG

03-10-2018 Eerste medische Afspraak UMCG


Na weer een lange tijd hebben gewacht op de datum... Zijn we inmiddels een jaar verder sinds ik echt begon aan dit traject. Een jaar van gesprekken en wachten tot de volgende datum... Onzeker van de tijd die het zou duren tot ik in de medische transitie kon stappen. En nu is dat eindelijk zover!

Vanmorgen had ik een afspraak op een afdeling waar ik liever niet zou heengaan haha namelijk Obstetrie & Gyneacologie.. Maar de afspraak voelde goed, 2 fijne vrouwen die positief waren. Waarbij ik mij eigenlijk gelijk wel goed op mijn gemak voelde. Ze gingen mij alles uitleggen over de hormoonbehandeling en vroegen vooraf wat ik zelf al wist, waarbij ik alles kort opsomde en ze was verrast dat ik zo goed op de hoogte was dus ze heeft daarna nog alleen wat extra dingen verteld en ik mocht alle vragen stellen etc tussendoor. Daarna zijn mijn Longen, hartslag, bloeddruk, lengte en gewicht gemeten. Ik ben 5 kg kwijt! Ik ben 167,5 haha. Mijn Bloeddruk is goed en ze heeft niets raars gehoord aan mijn longen of hartslag. So Far So Good!!!
Daarna ben ik zo goed als leeggetrokken om al mijn bloedwaarden te controleren haha, hierover krijg ik over 2 weken met een belafspraak de uitslagen te horen. En als dat goed is dan mag ik beginnen aan de TESTOSTERON!!! Over 6 weken heb ik dan mijn eerste controle, die afspraak staat al, namelijk 14 November a.s.!

Dus nu ga ik 2 weken lopen stressen over mijn bloedwaarden, want ze moeten wel goed zijn! Dan kan ik eindelijk echt beginnen met mijn transitie en kunnen mensen het nog beter aan mij gaan zien wie ik ben! Ik kan echt bijna niet meer wachten! Ik wil vooruit, werken aan mijzelf en aan mijn toekomst! Het begint...