Liebster Award, 2e en 3e nominatie... BREAKING THE RULES


In het Algemeen ben ik nogal een REBEL... mijn naam is dan ook meestal: Max Rebel (niet alleen omdat ik Jett Rebel-fan ben) haha... Ik breek de regels 1) omdat ik de vorige keer al veel moeite had om 7 mensen te nomineren, als ik er nu nog 5 moet bedenken die 1 nog niet zijn genomineerd en 2 minder bekent zijn en wat mij betreft vaker gelezen mogen worden ben ik best lang bezig, heb namelijk ontdekt dat de mensen die ik echt volg enzo, goed gelezen worden en vaak worden genomineerd. 2) Vragen bedenken vind ik heel lastig... wel vind ik het leuk om ze te beantwoorden! Volgende nominaties zal ik de vragen gewoon beantwoorden in prikbordposts in plaats van er een blog van te maken. Voor wie mij dus graag wil leren kennen kan mijn antwoorden zo  in de gaten houden.

Het idee is van LifebymamaLinda zoals jullie inmiddels wel weten. (Voor de regels kun je haar post opzoeken)

Als 2e ben ik genomineerd door Vicky haar vragen waren:

1) Ben je gelukkig?

Tevreden ja, op dit moment wel. Maar gelukkig? Nee, niet echt. Ik heb nog niet bereikt wat ik graag had willen bereiken op deze leeftijd. Dit komt helaas door ziek zijn in mijn pubertijd, veel mensen verloren in mijn leven (waaronder mijn beide vaders, biologische en mijn opvoedvader, lang leve vaderdag!)  en ook vrienden door een andere vorm van mijn ziekte onder de noemer Kanker. Hierdoor heb ik een flinke vertraging opgelopen. ''Kids'' (jonger dan mijzelf) hebben al meerdere kinderen, zijn getrouwd of hebben al hun eerste huis gekocht (of al het bovenstaande) dit wilde ik vroeger (voor alles gebeurde) ook voor mijzelf. Dus nee, het geluk heb ik nog niet gevonden. maar ben er wel mee aan het werk.

2) Wat doe je van werk?

Op dit moment ben ik werkzoekende en zit ik in de bijstand. Vorig jaar werd mijn contract niet verlengd bij DHL en heb een jaar intensief en zonder inkomen naar een nieuwe baan lopen zoeken. Sindskort heb ik toch een uitkering rondgekregen en kom ff op adem met de rust die dat geeft. Ik betaal mijn schulden af, na dat ik de rest van de openstaande posten heb voldaan. En ondertussen zoek ik rustig naar een goede passende baan.


3) Hoeveel tijd per dag besteed je aan yoors?

Soms heel veel... en soms vergeet ik te kijken... Dit verschilt dus tussen 0 uur en 6 uur per dag..

4) Wie volg je graag op yoors?

Vicky, DiaantjesLife, PetitCorbeau, LivingThaGoodLife, Karin van der Straaten & MyGirlyLife

5) Wat eet je graag?

VLEES!!! haha

6) Appel of peer?

Appel is makkelijker... maar peer is op zn tijd ook wel lekker.

7) Wat is je beste blog?

Transgender FtM part 1

8) Wat eet je als ontbijt?

Ik wissel tussen Rijstwafels met pindakaas of rinse appelstroop & Yoghurt met havermout, voedingssuplementen (acaibespoeder, husk seed etc), en fruit.

9) Schrijven of creatief bezig zijn?

Schrijven absoluut. Hou van creatief bezig zijn, maar ik ben er niet heel goed in... Schrijven is echt een uitlaatklep... een passie waar ik graag meer tijd in stop.

10) Rond welk uur ga je meestal slapen?

Well... If I am lucky.... rond 10 a 11 uur 's avonds... Maar meestal moet het 2 a 3 uur 's nachts/'s morgens worden voordat ik ook maar ''moe genoeg'' ben om te gaan slapen. Als ik eenmaal over mijn 5 uur 's middags dip (qua moeheid) heen  ben dan duurt het nog wel even voor ik daar weer ben.  En ik slaap meestal maar 4 uurtjes echt goed.

Goed... dat was deel 1 van de nominaties.

Als 3e ben ik genomineerd door DiaantjesLife en zij stelde de volgende vragen: 


 1. Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou je dan veranderen?

  Euhm haha, het schot voor open doel is: mijn geslacht. Verder zou ik graag wat meer de slanke bouw van mijn broer gehad zegmaar

 2. Wat heb je altijd al willen doen, maar staat nog steeds op je to-do lijstje?

  Naar Amerika gaan en het land doorreizen, San Francisco's Alcatraz/ Salem Massachusetts en nog meer zijn daarvoor een grote reden!

 3. Heb je een relatie?

  Nee, helaas  al 5 jaar niet. 4 jaar nodig gehad om te herstellen van mijn ex... nu een jaar weer klaar voor nieuwe liefde, maar ben heel erg voorzichtig!


 4. Wat voor werk doe je?

  Uhm, zie vraag 2 van de bovenstaande tag :p 

 5. Wat is je favoriete vakantieland?

  Ben nog niet echt vaak op vakantie geweest, voor nu hou ik het op Oostenrijk... hou van skiën!!!


 6. Stel je wint € 1.000.000,00 wat ga je daar mee doen?

  Een leuk, klein/normaal, gezinshuisje van kopen... ofwel aan de rand van de stad Den Haag... of in Duitsland bijvoorbeeld. voor maximaal 2 ton met maximale verbouwkosten van 1 ton, verder zou ik een leuke zo goed als nieuwe tweedehands auto kopen waar ik dus nog heel lang mee kan gaan doen, natuurlijk mijn schulden afbetalen, kopen wat ik nodig heb aan kleding van de herenafdeling, ik zou een studiefonds gift doen aan elk kind van mijn zus, broer, mijn beste vriendin en mijn nichtje, de rest zou ik verdelen over mijn 2 bankrekeningen en wellicht mijn moeder wat extra pensioengeld geven. Het liefst een huis waar ik een (liefst 2) paard kan houden, mijn moeder een benedenwoning heeft (dus dubbele bewoning, alles zelfstandig) Zodat ik voor haar kan zorgen op dr oude dag. En waar 'gezinsuitbreiding'' voor mij ook mogelijk is. Een soort meegroeihuis.

 7. Wat is je favoriete muziek?

  Oe jeetje... ik hou van zoveel genres... ligt echt aan mijn stemming... Van Nederlandstalig (Blof/doemaar etc) tot Rock en Metal (Jon Bon Jovi/Aerosmith/Rammstein/Metallica etc) tot aan Country en Celtic/Irish Folk... Wat ik elke dag geluisterd moet hebben is Micheal Jackson <3 


 8. Welke film heeft ooit de meeste indruk op je gemaakt?

  Indruk... euhm even denken hoor! (45 minutes later...)  Ik denk dat dan toch neerkomt op een horrorfilm toen ik daar nog echt te jong voor was haha... ik denk dat dat IT is geweest, en dat daar mijn haat voor clowns vandaan komt!

 9. Wie zou je meenemen als je een maand door moest brengen op een onbewoond eiland, waar verder geen luxe is?

  Er is niet iemand die ik een maand lang dag in en dag uit om mij heen kan verdragen... maar qua tactische redenen zou ik dan toch moeten zeggen: mijn broer. Heeft op scouting gezeten, is timmerman dus erg vindingrijk en oplossingsgericht. Dat komt vast goed van pas. Mentaal echter zou ik dat niet trekken.


 10. Over welk onderwerp zou je willen bloggen, maar twijfel je over?

  Mijn ziekteperiode, het is namelijk een heel erg heftige periode en heel erg prive, het is niet iets waar ik graag over praat/vertel... Ook omdat mijn ervaring met de reacties enzo gewoon ook heel zwaar zijn... Of omdat ze het zo goed kennen en ze zelf zo'n verhaal hebben... Of omdat ze er niks vanaf weten en zeggen dat ik me niet moet aanstellen.... Of omdat ze halverwege al in janken uitbarsten... In alle gevallen komt er ook bij mij weer een lading van iets bovenop wat het zwaarder maakt, dus ik negeer het onderwerp liever.

Goed, daarmee ben ik aan het einde van deze nominaties!
Als ik dus vanaf nu nog eens wordt genomineerd, beantwoord ik enkel de vragen in een prikbordbericht. Zoals eerder al uitgelegd. Ik wens jullie nog allemaal een fijne zondag!