×

Yoors


Inloggen
×

YoorsNIEUWE FASE???

NIEUWE FASE???


Vandaag, 16-7 om 13:00u, weer een gesprek gehad met de psycholoog!

Ik had mijn beste vriendin mee die ik al ruim 14 jaar ken. Zij is een van mn beste supporters
en kent mij het beste denk ik. Want daar hebben ze dus meermaals om gevraagd (Ze willen weten of je supportsysteem goed is).

We hebben het wederom gehad over dat ik zo geraakt was (ben) door haar opmerking en wat t me heeft gedaan (en doet) en over mn brief, die ze wel wilde lezen, dus die heb ik gegeven. Verder over hoe mijn beste vriendin mij al zag toen we elkaar net leerden kennen. Dat ik nooit echt een meisje ben geweest en meer een rauwdauwer was zoals de jongens van het dorp waar we opgroeiden ook waren. En dat we het gewoon altijd goed konden vinden, terwijl mijn beste vriendin toen echt veel meer een meisjesmeisje was (de psych snapte eerst niet waarom dat zou kunnen klikken...) TUURLIJK kan dat samen, anders waren we nu echt niet zolang bevriend haha xD Anders zou ik toch nooit al mijn shit bij haar (m'n vriendin) durven neerleggen? (Hou dingen, zeker als ik mondeling moet communiceren, liever voor mezelf)...

Ook over mijn nieuwe cursus voor Kindercoach, wat ik daarmee wil/kan en wat ik wil voor mn toekomst en waarom en hoe ik dat voor me zie. En dat voelde fijn, EINDELIJK MET DE TOEKOMST BEZIG!!! Ik was ook erg blij met de input van mijn beste vriendin! <3 hou van die schat!!!

Aan het einde van het gesprek zei ze dat we geen nieuwe afspraak gelijk gaan inplannen, want ze gaat mij a.s. dinsdag in het teamoverleg gooien om mij door te laten schuiven naar het medisch team!!! Ze gaat me die middag aan t einde bellen over of dat al is gelukt (anders wordt t in September pas) zoja wat daar dan uitkwam.. Ze zei dat omdat zij de meeste gesprekken met mij heeft gehad (en mij dus heeft gevolgd), de meeste invloed heeft, maar dat de rest het eens moet zijn met haar positieve advies voor de medische fase. Als het goed is krijg ik dus groen licht nu voor de nieuwe stap!!! HEEL ERG SPANNEND DUS!!! Duimen jullie voor me? dankjewel! Ik wil heeel graag naar het volgende ''level''! En ik hoop dat het lukt!