×

Yoors


Inloggen
×

Yoors*UPDATE* Schulden part 2

*UPDATE* Schulden part 2


In Schulden 1  kunt u de achtergrond informatie lezen. Dit is een update.

Ik heb eindelijk mijn bijstandsuitkering rond!!! Ze wilden mij eerst 400,- per maand korten, omdat er 3 volwassenen (21+) op hetzelfde adres wonen. En dan zou je wettelijk gezien alles kunnen delen, zo ook kosten en dus heb je dan minder nodig. Hier ging ik niet mee akkoord en heb aangetoond dat ik NIETS deel met mijn huisgenoten, behalve het adres, omdat iedereen zijn/haar eigen kosten betaald en iedereen zijn/haar eigen appartement heeft binnen de woonboerderij. Dat vergt een heel onderzoek en een huisbezoek. Dit was vorige week en het werd volledig toegekend!!! Vandaag stond het met terugwerkende kracht op mijn rekening!!! ZO OPGELUCHT!!!

Vervolgens ben ik meteen met mijn schulden/openstaande posten aan de gang gegaan... Ik wil de zoveel mogelijk geregeld hebben en dat is gelukt!!! Ik heb voor de grote bedragen een betalingsregeling aangevraagd en de rest is allemaal betaald nu! EEN LAST VAN MIJN SCHOUDERS!!! Het zijn nu nog maar 4 bedragen en ook al liggen ze hoger, ik ben RUIM over de helft heen. Ik heb ook gebudgetteerd voor deze maand, voor 20,- per week voor boodschappen op de ene rekening en de pas van de andere rekening laat ik thuis. Zodat ik daar alleen bij kan als ik daar goed over heb nagedacht. Ben zelf hoe dan ook altijd vrij zuinig ingesteld geweest, wat ik ook heb moeten zijn zonder inkomen, dus we gaan dat gewoon zo doorzetten. OHJA, ik ben maar in mijn eentje dus 20,- is voldoende, niet veel maar wel genoeg.

Ik ben voorlopig ook niet per se schuldenvrij, maar ik zit op de goede weg en ik kan weer ademhalen!!!

Heb er zo door in de stress gezeten, nu dit is afgerond ben ik de spanning kwijt en ben ik vrijwel meteen ingestort door de ontspanning van ''wanneer kan ik mijn rekeningen weer betalen en gaan aflossen?'' instelling.
Dus we gaan vroeg op bed!!! Haha, Ik ben happy met deze vooruitgaande stappen vandaag!!!

Ga zelf morgen niet weg, zet thuis alsnog verkoopadvertenties op marktplaats, speurders en ruilen.nl, maar wens u allemaal een fijne KONINGSDAG 2017!