*UPDATE* Schulden part 2

*UPDATE* Schulden part 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In Schulden 1  kunt u de achtergrond informatie lezen. Dit is een update.

Ik heb eindelijk mijn bijstandsuitkering rond!!! Ze wilden mij eerst 400,- per maand korten, omdat er 3 volwassenen (21+) op hetzelfde adres wonen. En dan zou je wettelijk gezien alles kunnen delen, zo ook kosten en dus heb je dan minder nodig. Hier ging ik niet mee akkoord en heb aangetoond dat ik NIETS deel met mijn huisgenoten, behalve het adres, omdat iedereen zijn/haar eigen kosten betaald en iedereen zijn/haar eigen appartement heeft binnen de woonboerderij. Dat vergt een heel onderzoek en een huisbezoek. Dit was vorige week en het werd volledig toegekend!!! Vandaag stond het met terugwerkende kracht op mijn rekening!!! ZO OPGELUCHT!!!

Vervolgens ben ik meteen met mijn schulden/openstaande posten aan de gang gegaan... Ik wil de zoveel mogelijk geregeld hebben en dat is gelukt!!! Ik heb voor de grote bedragen een betalingsregeling aangevraagd en de rest is allemaal betaald nu! EEN LAST VAN MIJN SCHOUDERS!!! Het zijn nu nog maar 4 bedragen en ook al liggen ze hoger, ik ben RUIM over de helft heen. Ik heb ook gebudgetteerd voor deze maand, voor 20,- per week voor boodschappen op de ene rekening en de pas van de andere rekening laat ik thuis. Zodat ik daar alleen bij kan als ik daar goed over heb nagedacht. Ben zelf hoe dan ook altijd vrij zuinig ingesteld geweest, wat ik ook heb moeten zijn zonder inkomen, dus we gaan dat gewoon zo doorzetten. OHJA, ik ben maar in mijn eentje dus 20,- is voldoende, niet veel maar wel genoeg.

Ik ben voorlopig ook niet per se schuldenvrij, maar ik zit op de goede weg en ik kan weer ademhalen!!!

Heb er zo door in de stress gezeten, nu dit is afgerond ben ik de spanning kwijt en ben ik vrijwel meteen ingestort door de ontspanning van ''wanneer kan ik mijn rekeningen weer betalen en gaan aflossen?'' instelling.
Dus we gaan vroeg op bed!!! Haha, Ik ben happy met deze vooruitgaande stappen vandaag!!!

Ga zelf morgen niet weg, zet thuis alsnog verkoopadvertenties op marktplaats, speurders en ruilen.nl, maar wens u allemaal een fijne KONINGSDAG 2017!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed bezig hoor?
Je zegt dat je nu nog 4 bedragen hebt openstaan en daar een regeling voor hebt getroffen...
Ik neem aan dat je hier maandelijks dus 4x een termijnbedrag voor betaald.
Je kan nu per openstaand bedrag berekenen wanneer het hoogste bedrag en daarna het volgende hoogste bedrag etc en zie je conform die berekening wanneer je KLAAR bent !!!

Tipje, als het hoogste bedrag is afbetaald, gebruik je dit en de volgende bedragen welke je niet meer voor je schuldaflos hoeft te gebruiken om een BUFFER te maken....

Kijk ondertussen eens op de site www.bijstandgerechten.nl en ontdek lekkere en gezonde budgetgerechten en inkooptips...

Succes, je bent op de goede weg
| 10:42 |
Dankjewel voor je uitgebreide reactie! Goede tip, was ik zeker van plan! Maar fijn om bevestiging te krijgen dat dat een goed plan is! Dankjewel voor die site, zal eens kijken!
| 17:34 |
Succes Max, ik weet niet of je een vriezertje hebt, dan kan je nl koken voor meerdere dagen met de huidige seizoensgroenten (goedkoper) en kan je een portie van 4 personen 1 opeten, 3 invriezen voor de komende 3 weken. Zo haal je nog meer voordeel door slim te koken.
| 07:33 |
Ja klopt doe ik ook wel... En soms breng ik porties naar opa en oma, soms eet ik bij hun... En zo ook met mn beste vriendin.
| 12:40 |
Wat goed van je!
| 15:19 |
Dankjewel!!
| 19:28 |
Wat heb je dit goed geregeld voor jezelf! Ik ben trots op je en je gaat het zeker redden. Sorry voor mijn late reacties, maar ik ben de schade aan het inhalen ;)
| 06:53 |
Geeft niet hoor! Dankjewel voor dat mooie compliment!
| 09:04 |
:) XXX
| 09:06 |
Dit is al heel goed!
| 10:07 |
Ja dankjewel! Viel echt een last van m'n schouders af!
| 11:27 |
Wauw super gedaan! Mag je trots op.zijn.. fijn gevoel dan he als je dat op eigen kracht kunt regelen:-)
| 21:48 |
Dankjewel! Ja is een heeeeel erg fijn gevoel!!! Heb er wel over nagedacht om hulp te zoeken (omdat het dan vaak makkelijker geregeld wordt en je hoeft je er zelf niet druk om te maken), maar ik wil dat echt zelf in de hand hebben en ik ben heel zelfstandig en zuinig, dus dat moet ik gewoon kunnen en nu heb ik dat ook aan mezelf bewezen! Ik kan het zelf.
| 21:58 |
Ken het helemaal ! Echt goed van je!
| 22:12 |
Dankjewel!
| 08:38 |
woohoo! gefeliciteerd :D
| 21:22 |
Thanks!! :D
| 21:55 |
Een mooie stap!
| 20:55 |
Jazeker! ben echt heel blij hiermee!
| 20:56 |
Van Harte gefeliciteerd!
| 20:53 |
Bedankt!!!
| 20:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen