×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWARNING: POWER OUTAGE !!! semi-update...

WARNING: POWER OUTAGE !!! semi-update...


Afgelopen week is de woonsamenleving hier geklapt. Ik had het al een tijdje gehad met het gedrag van mijn schoonzus naar mij toe, zoals wel te lezen was in de ''paniek-blogjes'' zo tussendoor, maar inmiddels is mijn moeder er ook klaar mee.

Mijn moeder doet zo haar best, te helpen waar ze kan, ff een praatje te maken en mee te betalen waar nodig. Officieel betalen we huur aan haar, nu ben ik de enige die altijd heeft betaald, en mijn broer zou de energierekening doen ipv  de huur... totdat hij niet meer betaalde (en nog veel meer), nu worden we binnenkort van elektra en gas afgesloten, want naast de ziektewet, de kosten voor dit huis met de jarenlange getouwtrek met de NAM door de schade die zij aanrichten... zo ook dit, kan mijn moeder geen rekening van 1100,- per maand betalen...

Dus we laten ons afsluiten, mijn broer en schoonzus (plus kids) gaan verhuizen (hebben ze mooi een eigen prive plek, en wij meer rust), en gaan op Zonnecellen, Hout & flessen campinggaz aan het werk.. en worden zo goed en kwaad als het kan, zelfvoorzienend... Een grote uitdaging, absoluut... maar het is tijd voor de eindfase, en we hebben onze ruimte nodig... We zitten al te lang in elkaar's aura in een stress situatie (4 jaar lang) Dus we hebben er allen wel vrede mee, voor zover ik weet...

Afgelopen week is er veel gebeurd en gezegd... Het is tijd.


Update

Die aangekondigde blog?? Ik ben nog steeds bezig... Ik ga woensdag 10 dagen ''op vakantie'' (ik logeer in mijn zus dr huisje, terwijl zij op Texel vakantie vieren) en daar zal ik dus gewoon stroom hebben, maar eenmaal thuis kan ik dat niet garanderen... Ik zal proberen zoveel mogelijk (of alvast een preview en wanneer ik kan die steeds bij te werken)voor die tijd hebben geplaatst, maar ik heb ook dat prideshirt nog voor zaterdag af te maken (ook daar maar ik een deel 2 blog van als dat lukt)... 

Oh, en waar ik ook best druk mee ben tegenwoordig: YouNow! best wel grappig... niet dat ik het een aanrader zou noemen, maar ik vind het wel leuk ;) 

Dat was het wel weer even....