×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
WARNING: POWER OUTAGE !!! semi-update...

WARNING: POWER OUTAGE !!! semi-update...


Afgelopen week is de woonsamenleving hier geklapt. Ik had het al een tijdje gehad met het gedrag van mijn schoonzus naar mij toe, zoals wel te lezen was in de ''paniek-blogjes'' zo tussendoor, maar inmiddels is mijn moeder er ook klaar mee.

Mijn moeder doet zo haar best, te helpen waar ze kan, ff een praatje te maken en mee te betalen waar nodig. Officieel betalen we huur aan haar, nu ben ik de enige die altijd heeft betaald, en mijn broer zou de energierekening doen ipv  de huur... totdat hij niet meer betaalde (en nog veel meer), nu worden we binnenkort van elektra en gas afgesloten, want naast de ziektewet, de kosten voor dit huis met de jarenlange getouwtrek met de NAM door de schade die zij aanrichten... zo ook dit, kan mijn moeder geen rekening van 1100,- per maand betalen...

Dus we laten ons afsluiten, mijn broer en schoonzus (plus kids) gaan verhuizen (hebben ze mooi een eigen prive plek, en wij meer rust), en gaan op Zonnecellen, Hout & flessen campinggaz aan het werk.. en worden zo goed en kwaad als het kan, zelfvoorzienend... Een grote uitdaging, absoluut... maar het is tijd voor de eindfase, en we hebben onze ruimte nodig... We zitten al te lang in elkaar's aura in een stress situatie (4 jaar lang) Dus we hebben er allen wel vrede mee, voor zover ik weet...

Afgelopen week is er veel gebeurd en gezegd... Het is tijd.


Update

Die aangekondigde blog?? Ik ben nog steeds bezig... Ik ga woensdag 10 dagen ''op vakantie'' (ik logeer in mijn zus dr huisje, terwijl zij op Texel vakantie vieren) en daar zal ik dus gewoon stroom hebben, maar eenmaal thuis kan ik dat niet garanderen... Ik zal proberen zoveel mogelijk (of alvast een preview en wanneer ik kan die steeds bij te werken)voor die tijd hebben geplaatst, maar ik heb ook dat prideshirt nog voor zaterdag af te maken (ook daar maar ik een deel 2 blog van als dat lukt)... 

Oh, en waar ik ook best druk mee ben tegenwoordig: YouNow! best wel grappig... niet dat ik het een aanrader zou noemen, maar ik vind het wel leuk ;) 

Dat was het wel weer even....
Vicky
Wat heftig allemaal Véél succes met alles
16-08-2017 07:58
16-08-2017 07:58 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Inmiddels liggen de zaken net weer wat anders... hebben gewoon stroom en gas voor nu.. maar als we in een ruimte niet aanwezig zijn moeten nu alle stekkers eruit (op de koel/vrieskasten na dan zeg maar) En we zijn bezig met zonnecellen, accu's en batterijen die je op die manier dan kunt opladen en dergelijke zodat we wel flink gaan minderen
16-08-2017 11:57
16-08-2017 11:57 • Reageer
_PetitCorbeau_
Hopelijk gaat het nu dan wat beter gaan!
01-08-2017 11:53
01-08-2017 11:53 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Jaa, we zullen zien hoe het gaat lopen... Alle stress van afgelopen jaren, vooral vanwege de Nederlandse Aardolie Maatschappij/ de aardbevingen en ons uit elkaar scheurende huis, hebben ons zeker geen goed gedaan. En het veroorzaakt daardoor ook meer spanningen tussen ons volwassenen in dat ene huis, dan anders gezien ''normaal'' is. Kijk, elk mens is zijn eigen ik, met eigen behoeften, verlangen en waarden.. Ook al lig je qua veel dingen op een lijn, waardoor je prima samen in een grote boerderij kunt wonen, er zullen altijd wrijvingen ontstaan, je bent nou eenmaal anders dan de ander is... neem daar nou boven op die stressfactor en het is vrij logisch dat er op een gegeven moment iets klapt... Ik geloof (want ik ben nu zelf even mooi 10 dagen weg) dat de gemoederen nu wel weer wat bedaard zijn... mijn moeder en schoonzus hebben namelijk weer gepraat en het was rustig, vertelde mijn moeder daarnet aan de telefoon. Dus ik zie wel waar het schip heengaat, ik ben matroos en ik zal moeten uitvoeren wat de kapitein zegt ;) (maar eerlijk? ben opzich wel blij dat het een keer zo is geklapt... Als we hier toch weer bovenop weten te komen, dan is de band tussen ons toch sterk genoeg!)
02-08-2017 13:21
02-08-2017 13:21 • Reageer
Albert van den Berg
Soms is het goed als het even knalt, kunnen de zaken even tot rust komen en een nieuw evenwicht gezocht worden. Neem tijd voor jezelf om even op adem te komen.
30-07-2017 21:56
30-07-2017 21:56 • 1 reactie • Reageer
Max Trans LGBTQ
Ja precies... even wat meer ruimte... daarnaast ben ik ook blij dat ik even 10 dagen niet thuis ga zijn! ;)
30-07-2017 22:01
30-07-2017 22:01 • Reageer