×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDe regen  op mijn gezicht

De regen op mijn gezicht


De regen spatte op mijn gezicht toen ik op de wegen reed door de kleine stad. Het vervaagde licht scheen door de wolken heen. Het ritmische getik van de druppels op de bladeren van de bomen naar de kolkende rivier. Een krolse kat miauwde laag. Snel baande ik een weg op de fiets naar huis.

Het licht van het lampje buiten scheen welkom. Ik telde mijn zegens toen ik de deur open deed. Mijn hart voelde voller in plaats van leger. Het gewicht van de wereld leunde niet langer op mijn schouders. In mijn huis klonk het gesnurk van mijn drie mannen en het ritmische geklop van hun harten. Geen vragen werden gesteld. Het was stil op deze geluiden en de muziek uit de natuur na. De waan van de dag was veranderd in de vrede van de nacht.

Zachtjes blies ik denkbeeldige vlinderkusjes van mijn hand in de lucht in de hoop dat zij zouden landen op mijn harten rovertjes. Elke dag en nacht zijn betoverd door de liefde die ik voel en ervaar. Tot bedaren ben ik niet de brengen. Mijn hart is geopend en ik zal op zoek blijven gaan naar de pareltjes die elke dag en nacht schitterend maken.

Auteur: Mayke Muller 

Copyright: Down and Beautiful 

Foto: Daenan Muller