Een nieuwe dag

Een nieuwe dag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De geuren rooibos appel-kaneel komen uit mijn heerlijke dampende kop thee. Ik geniet van de Magic Moments van Winter' s dream terwijl het lente is. Ik word helemaal warm van binnen. De smaken van de frisse komkommer, bleekselderij, sappige peer, zoetzure appel en zoete banaan en pastinaak, meng ik met de havermout. Mijn shotje vitaminen en mineralen in de vroege ochtend. 

Ik heb mijn uitzicht lief. De mooie appelboom die nu volgroeid is met allemaal lichtgroene blaadjes. De bruine ebbenhouten huizen van de overburen wat mij doet denken aan bungalows en vakantie. Het zonlicht schijnt op mijn ligbed en ik beeld mij in dat ik daar lig te baden en mijmer over de toekomst. Ja, je mag elke dag opnieuw beginnen. Elke dag krijg je een nieuwe kans om anders in het leven te gaan staan. 

Ik hoor het gebrabbel met af en toe een kraai en een gilletje van mijn baby. Het warme handje van mijn oudste houdt mijn hand vast. Ik voel liefde, dankbaarheid en een gelukzalige  belevenis als ik dit alles ervaar. De wind waait mijn zorgen van de vorige dag even weg. De storm die woedde is met een goede nachtrust even stil komen te liggen. Ik beweeg mijn tenen en adem vier keer diep in en uit. Ik omhels mijn zoons. Rijkdom.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi blog :)
| 18:48 |
Dank je :)
| 20:05 |
Heel mooie blog! Dankbaar zijn voor de kleine dingen is een mooi iets!
| 12:38 |
Zeker! Het glas halfvol zien.
| 20:05 |
Mooi, dankbaarheid en tevredenheid. Ik probeer het ook te leren.
| 09:57 |
Dank je ♡. Geloof in jezelf. Xx
| 09:59 |
Mooi! Dankbaar zijn voor de dingen die zo vanzelfsprekend zijn.
| 09:53 |
Dank je. Als je daar vaak genoeg bij stil staat wordt je vanzelf weer gelukkig.
| 09:55 |
Absoluut
| 11:03 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen