Hormonen en voeding

Hormonen en voeding


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hormonen uit balans

Chagrijnig. Fel. Kort lontje. Met gebalde vuisten ging ik de dag door. Onderweg op de fiets naar huis kon ik alleen aan koekjes denken. Ik zag vormen van koekjes in de wolken. Kinderen verorberen double choc American cookies en het water liep mijn mond in. Ik probeerde sterk te blijven eenmaal thuis en denkend aan de halve kg minder op de weegschaal vanmorgen. Nog vier kilo. Maar nee mijn man en ik staken elkaar aan. Na vier koekjes nam ik nog een ijsje. Is het weer de tijd van de maand?

Dag 6: als ok terugblik over de afgelopen dagen van schrijven en bloggen, welke patronen heb ik ontdekt. Welk doel stel ik voor mijzelf?

Op mijn werk kan ik mijzelf veel beter beheersen. Thuis minder. Want samen eten en snoepen is gezellig, is al vroeg met de paplepel ingegoten. Echt genoten had ik niet van mijn koekjes of ijsje. De leegte was daarmee niet gevuld. Morgen weer vasten tot 12 uur en in de avond wel uit eten. Wat zal de dag morgen brengen?

Nu ben ik bij het thema voeding gekomen in de emotie eten challenge van 30 dagen lang.

Wat denken jullie? Gaat het mij lukken nog 1 kg per week tot eind juni?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Moeilijk hoor als je koek en ijs in huis hebt.
Je kunt beter zelf iets maken, is voor je hele gezin gezonder.
Want het is toch eigenlijk erg dat we die hele lijst af moeten werken om van al die zoete, zoute, vette troep af te blijven die ons door de supermarkten wordt opgedrongen ?
| 15:31 |
Klopt en wij maken ook het meeste zelf. Echter chocolade en kaas zijn mijn twee grootste zondes 
| 17:08 |
Het is inmiddels 2 juni. Is het gelukt?
| 07:29 |
Voor eind juni 😄. Dus ik heb nog even.
| 13:26 |
De grootste kracht zit in jezelf, sterk blijven en dan lukt het je wel als je er echt voor gaat!
| 09:06 |
Dank je wel
| 17:09 |
Het gaat je vast lukken, omdat jij het belangrijk vindt.👍
| 22:12 |
Xxx
| 22:46 |
Dank je wel voor je waarderingscadeau!❤️
| 22:49 |
Xxxx
| 05:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen