Normen & waarden. Wat zijn die van jou?

Normen & waarden. Wat zijn die van jou?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zit op de bank met knalrode wangen en een hoge hartslag. Alle chocolade repen in de keukenkastjes lonken naar mij. Het is een strijd tussen mijn suikerverslaving en mentale gesteldheid. Wie gaat winnen?

Ondertussen tikt de tijd voorbij en wacht ik nog steeds op dat ene bericht. Ik denk aan beloftes die nu al niet nagekomen worden. Wil ik nog wel bij zo'n bedrijf werken? Is het voor hun heel normaal om mensen zo lang te laten wachten? 

Wat ik nu meemaak, past niet bij de uitstraling die het bedrijf neerzet. Ik word steeds ongemakkelijker. Het is een wonder dat al mijn nagels nog ongedeerd zijn. Ik kan niet tegen het wachten. Het zet mijn wereld op zijn kop. Van de altijd rustige en in controle Mayke is niets meer over. 

Het is ook een gevecht met mijn eigen normen en waarden. Wat voor mij belangrijk is dat ik altijd op tijd ben en altijd mijn beloftes nakom. Als ze nu al zo met mij omgaan, hoe gaan ze dan met mij om als ik daar ga werken? 

Ik ben nu moeder van twee zoons en vrouw van een geweldige man. Het is niet meer alleen 'me against the world,' nee, ik moet nu voor een heel gezin zorgen. De keuzes die je dan maakt, wegen een stuk zwaarder. Ga ik wachten totdat de zandloper helemaal leeg is? NEE, heb ik besloten. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mijn normen en waarden hebben te maken met leven in liefde; voor de mens, de natuur en voor jezelf.
| 09:52 |
Goed naar je gevoel luisteren. Gedachtes komen niet zomaar op.
| 19:01 |
Yes. Thx
| 19:32 |
heb geprobeerd mijn kinderen groot te brengen met normen en waarden maar denk dat de meerderheid den dag van vandaag geen belang meer aan hecht
| 11:49 |
En dat is jammer.
| 17:59 |
In deze tijd zijn normen en waarden steeds meer aan het vervagen
| 10:56 |
En dat is jammer. Je hebt altijd een tegenbeweging die niet met de meut meegaat.
| 11:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen