Wat is jouw meditatieve plek?

Wat is jouw meditatieve plek?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als de gezonde zonnestralen schijnen in het late middaguur, laat ik mijn lichaam rusten in een witte hangstoel met grote grijze zachte kussens. Ik sluit mijn ogen en geniet van dit momentje. Mijn gedachten laat ik dwalen en zo vind ik vaak, sleutels voor situaties waar ik lang over gemijmerd heb. 

Er kriebelt wat op mijn neus. Ik open mijn ogen en zie een vlinder. Door het knipperen van mijn ogen, fladdert het beestje weg. Heel even had ik contact. 

 De appelboom is mijn favoriet door zijn mooie verschijning en symboliek. De zure appels daar gelaten, die in het gangpad vallen. In het leven heb je ook zuur en zoet en niet alleen glanzende rode appels. Alles hoort erbij. Bij de cirkel van het leven. 

Langzaamaan probeer ik mijn tenen te bewegen en daarna mijn benen en mijn vingers. Ik voel de grijze zijdezachte kussens die mijn billen en rug ondersteunen. De wind waait mijn haren door de war. Het maakt mij niets uit. Ik ruik vers bananenbrood. 

Mijn favoriete plek... is zeker weten de witte hangstoel in mijn tuintje op het zuiden met prachtig uitzicht. Een meditatieve plek. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb er helaas nog geen maar die stoel.ziet er super relaxed uit :-)
| 15:44 |
:) ♡ ja he
| 17:17 |
Absoluut wish i had one!
| 17:18 |
Met mijn ogen dicht, in de relaxstoel met de beentjes omhoog :-)
| 14:35 |
Heerlijk !
| 17:17 |
Ik heb er nog geen
| 14:28 |
Je kan de plek vinden als je jouw ogen sluit xxx
| 14:36 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen