Een kopje thee..

Een kopje thee..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat is je favoriete sprookje?

Om in de carnaval stemming te blijven, kan je deze vraag ook zien als: Welk karakter van welk sprookje zou ik mij het liefst verkleden. 

Haal deze tekst weg en vul hier je tekst in.

Belle & het Beest

Dit is altijd mijn favoriete sprookje geweest. Een heerlijk verhaal over een down to earth meisje, die een prins down to earth maakt. Daar hou ik van. We zijn allemaal mensen en doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Lekker jezelf (kunnen) zijn en blijven vind ik erg belangrijk en dat probeer ik mijn zoon ook te leren.

Belle & het BeestBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Belle & het Beest is een heel mooi sprookje inderdaad waarin jezelf zijn en mooi van buiten niet het belangrijkste is een mooie rol speelt. Ik vind heel erg veel sprookje erg mooi. Er zitten toch vaak mooie boodschappen achter alle sprookje.
| 01:32 |
Ja klopt, dat vind ik mooi aan sprookjes.
| 09:58 |
Ja mooi he.
| 11:52 |
Pinokio vind ik erg leuk maar sneeuwwitje ook ;) eigenlijk allemaal wel lastig kiezen
| 17:50 |
Hahaha ja dat klopt! Heerlijk die sprookjes :)
| 20:25 |
Voor mij een kopje koffie. Mijn favoriete sprookje heb ik zelf geschreven, zie - yoo.rs/dewaputri/blog/de-geest-in-de-fles-1486293813.html?Ysid=31571
| 10:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen