Dit was het dan

Dit was het dan


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit was het dan. Ik heb de strijd gewonnen en de hoop nooit verloren. Niemand zal mijn geluk nog verstoren. Ik heb mijn vriend gezworen hem voor lief te nemen. Ik mag nu weer samen leven. Ik zal hem alles geven. En ga nu door met de strijd te blijven overwinnen!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel geluk samen
| 11:04 |
Dankjewel.
| 11:16 |
Super!! Ga er voor!
| 18:26 |
Dat doe ik zeker :)
| 18:33 |
What doesnt kill us makes us stronger
| 19:23 |
❤❤
| 19:24 |
Mooi dat jullie je recht hebben gekregen!
| 15:26 |
Zeker mooi. Niets kan ons nog kapot maken :)
| 15:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen