Geef mij nu je angst.

Geef mij nu je angst.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Waarom ik voor "Geef mij nu je angst" heb gekozen. Dat is omdat dit nummer een speciale betekenis met zich meebrengt voor mij, voor mijn vriend. En vast ook voor jullie als zovele.. 

Momenteel heb ik een blackout, de komende tijd zal ik ook niet veel meer plaatsen. Op mijn telefoon zal ik wel schrijven en mijn verhalen opslaan zodat ik ze later met jullie kan delen. Thanks voor de steun!❤

Je zegt 'Ik ben vrij', maar jij bedoelt 'Ik ben zo eenzaam'je voelt je te gek zeg jij, maar ik zit niet te dromenwant die blikken in je ogen zeggen alles tegen mijIk voel me precies als jij en jij kan eerlijk zijn.Je voelt je heel goed zeg jij, je mond begint te trillenik weet dat ik jou kan helpen, maar je moet zelf willen.Elkaar nu een dienst bewijzen dat is alles wat ik vraagzet weg nu die angst ik wist het al het is mijn dag vandaag.Geef mij nu je angst, ik geef je er hoop voor terug.Geef mij nu de nacht, ik geef je de morgen terug.zolang ik je niet verlies vind ik heus wel een weg met jou.Kijk mij nu eens aan, nee zeg maar niks, je mag best zwijgen.Het valt nu nog zwaar, maar ik weet dat ik jou kan krijgen.Dit hoeft nooit meer te gebeuren als je bij me blijft vannacht.Want dan zul je zien als je straks wakker wordt dat jij weer lacht.Geef mij het gevoel dat ik er weer bij hoor voortaan.Ik ga met je mee en ik laat je nu nooit meer gaanGeef mij nu je angst, ik geef je er hoop voor terug.Geef mij nu de nacht, ik geef je de morgen terug.Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel een weg met jouGeef mij het gevoel dat ik er weer bij hoor voortaanIk ga met je mee, want ik laat je nu nooit meer gaanGeef mij nu je angst, ik geef je er hoop voor terug.Geef mij nu de nacht, ik geef je de morgen terug.Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel een weg met jouBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
heel mooi geschreven!
| 10:47 |
Dankjewel
| 11:45 |
Mooie tekst hoor.
| 20:39 |
Dankjewel.
| 20:54 |
ik heb het altijd een heel bijzonder lied gevonden en denk dat vele mensen zich er wel kunnen in vinden, voor jou veel beterschap
| 19:53 |
Dankjewel! En dat weet ik ook wel zeker dat vele mensen zich hier in kunnen vinden.
Kippenvel krijg ik van het nummer!
| 20:15 |
Mooi nummer meid maar volgens mij (even kijken zelf) heeft hij de tekst meerdere malen geplakt.. is heel lang scrollen nl :-)
| 19:02 |
Inderdaad ik zag het na jou reactie, meteen even aangepast dus als het goed is staat die er nu eenmalig. Dankjewel voor het melden :)
| 19:11 |
Ja volgens mij klopt het nu.. ik bleef net maar scrollen hahaha
| 19:37 |
Hahahahah
| 19:44 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen