×

Yoors


Inloggen
×

YoorsHoe werkt mijn Top 10

Hoe werkt mijn Top 10


Ken je dat gevoel? Dat je in de auto zit, op het werk bent, of gezellig thuis ineens dat leuk liedje voorbij hoort komen op de radio waardoor je je helemaal laat gaan? Precies! Ik ken dat gevoel ook. Ik neem jullie mee in mijn top 10 :) 

 1. Beautiful Trauma - Pink  

 2. Échame La Culpa - Luis Fonsi Demi Lovato

 3. Perfect - Ed Sheeran

 4. Naked - James Arthur 

 5. Reggaetón Lento - CNCO&Little Mix  

6. Sergio Dalma - Imaginando.

 7. Taylor Swift - Call it what you want

 8. Tranquille - Ali B & Soufiane Eddyani

 9. VOY A BAILAR Ali b 

 10. Sam Hunt - Take your time


Ik heb nog veel meer lievelings liedjes, maar deze vallen echt wel in mijn Top 10! Ik hoop dat jullie tussen mijn liedjes aan het speuren zijn en wie weet zit er een liedje bij waar je helemaal op los gaat (lol). Bijvoorbeeld tijdens het poetsen thuis.

Geïnspireerd? Beloon de maker en jezelf. Meld je aan!