Hoe werkt mijn Top 10

Hoe werkt mijn Top 10


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ken je dat gevoel? Dat je in de auto zit, op het werk bent, of gezellig thuis ineens dat leuk liedje voorbij hoort komen op de radio waardoor je je helemaal laat gaan? Precies! Ik ken dat gevoel ook. Ik neem jullie mee in mijn top 10 :) 

 1. Beautiful Trauma - Pink  

 2. Échame La Culpa - Luis Fonsi Demi Lovato

 3. Perfect - Ed Sheeran

 4. Naked - James Arthur 

 5. Reggaetón Lento - CNCO&Little Mix  

6. Sergio Dalma - Imaginando.

 7. Taylor Swift - Call it what you want

 8. Tranquille - Ali B & Soufiane Eddyani

 9. VOY A BAILAR Ali b 

 10. Sam Hunt - Take your time


Ik heb nog veel meer lievelings liedjes, maar deze vallen echt wel in mijn Top 10! Ik hoop dat jullie tussen mijn liedjes aan het speuren zijn en wie weet zit er een liedje bij waar je helemaal op los gaat (lol). Bijvoorbeeld tijdens het poetsen thuis.

Geïnspireerd? Beloon de maker en jezelf. Meld je aan!  Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Muziek is iets geweldigs :)
| 08:44 |
Echt wel
| 19:42 |
Super leuke blog, Ik kan me helemaal vinden in je muziek lijstje,, Enorm toevallig dat Échame la culpa van Luis Fonsi momenteel op staat hier (Jammer dat ik geen audio kan sturen haha), Ga zo door! ;)
| 18:12 |
Hahah leuk!
| 19:30 |
Ik ben erg slecht in het onthouden van namen en titels :(
| 12:55 |
Dat maakt toch niet uit, iedereen heeft een talent. Mijn talent is dat ik niet kan zingen(lol) maar toch bler ik altijd lekker mee :)
| 13:04 |
Haha wie weet zing je beter dan je denkt
| 19:32 |
Ja, dat hoor ik inderdaad vaker hahah
| 19:46 |
Deze hoef je niet te onthouden gewoon klikken en dan opent ie het nummer op Youtube :)
| 13:07 |
Klopt.
| 13:26 |
Lekkere nummers babe
| 12:01 |
Dankjewel xx
| 12:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen