Over 39 dagen ...

Over 39 dagen ...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Over 39 dagen ....

Over 39 dagen, heb ik een jaar verkering.

Het voelt nog als de dag van gisteren.

Niet wetend wat het zou worden en wat er op mijn pad zou komen. Ik heb verschillende relaties gehad en altijd was er wel iets. Maar keer op keer geloofde ik in het sprookje, ik geloofde dat liefde echt mooi kan zijn.

De tijd ging door , ik werd ouder. Ik wilde mijn eigen leven leiden maar wist niet waar ik moest beginnen, ik ben nog jong en nog een heel leven voor mij. Toch wilde ik iets aan mijzelf veranderen ik was tenslotte volwassen ik kon mijn eigen keuzes en beslissingen maken.

Ik besloot op mijn liefste niet langer alleen te laten. Ik besloot om met hem mee te gaan. Niet wetend wat er komen ging, maar hoe ik mij bij hem voelde zo heb ik mij nog nooit ergens kunnen voelen. Zo geliefd , waardevol, mijzelf, veilig. Dat is precies wat ik voelde. Eindelijk werd ik ergens geliefd en werd ik gewaardeerd en geaccepteerd om wie ik was en wie ik ben.

Ik heb 4 weken mogen genieten en dat gevoel mogen voelen dat het goed zat , dat ik goed genoeg was en mij niet hoefde te veranderen om wie ik was. 4 weken lang deelde ik het bed met mijn vriend. Stonden we op en begon ons leven elke dag samen opnieuw. De fouten die we de vorige dag maakte konden we die dag over doen.

Mijn leven was daar perfect hij was/is perfect voor mij. We spreken elkaar nog steeds niet vanwege het onderzoek. Vorig jaar 2December 2016 is de ellende begonnen en ik heb er nog steeds last van. Het zit nog zo hoog het is nog zo vers bij mij en iedere dag komen er maar nieuwe dingen bij, zoals paniekaanvallen, praten in mijn slaap en gillend en huilend wakker worden, dingen zien die er niet zijn en ga zo maar door...

Ik weet dat ik niet gek ben , absoluut niet maar iets in mijn hoofd maakt mij gek, ik baal alleen dat ik niet kan vinden wat het is ik kan miijn vinger er niet opleggen.. Ergens zal ik vast wel weten dat het o.a.d. te maken heeft met het onzekere deel nog steeds van mij en mijn vriend. Elke dag komen er wel 10tale nieuwe vragen bij in mijn hoofd die ik hem allemaal zou willen stellen..

Of die nog van mij houd...

Of hij ons nog samen ziet....

Of hij het mij kan vergeven wat er gebeurt is... (Lees mijn blogs ongelukkig)

Elke dag wordt ik wakker en hoop ik dat ik een appje of een Facebook berichtje van hem zal hebben. Iedere dag sta ik op met die gedachte en hoop ik dat die kans er is.. Maar helaas elke dag opnieuw is een dag met onzekerheid en vele vraagtekens die niemand voor mij kan beantwoorden.

En zo leef ik al 5 maanden.. Ik ben heel blij dat ik over 39 dagen een jaar een relatie met hem heb ik hou nog steeds onvoorwaardelijk veel van hem. Maar of het wederzijds is? Geen idee, dat sloopt mij enorm! Ik kan alleen maar hopen en wensen dat dat er nog in zit..

Ik hoop dat hij ook toevallig op deze site zit en mijn blogs mag lezen zodat hij nog enigzins weet dat ik om hem geef en van hem houd en hem deze strijd niet alleen laat strijden, wij zijn een stel een koppel dit soort dingen doen wij samen! 


Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik heb mijn beklacht weer even mogen doen haha! 


Dikke kusjes van mij xxx
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zal aan je denken en duim voor je.
| 21:02 |
Aaawhh dat is lief van je, dankjewel!
| 21:42 |
:))
| 21:43 |
Ik help het met je mee hopen en bid voor een mooie toekomst!
| 17:11 |
Ik zal met je mee hopen!
| 16:22 |
Dankjewel!
| 16:33 |
wachten duurt ook zo vreselijk lang, koop dat je vlug van je onzekerheid wordt afgeholpen
| 15:51 |
Ik ook! Dankjewel
| 16:12 |
Wachten duurt zo lang he meid. Maar het kan vast niet lang meer duren die onzekerheid. Lees dat je al 5 maanden wacht, dus hoop van harte dat jullie elkaar snel kunnen spreken !!
| 12:12 |
5 maanden wacht ik al met smart op mijn liefste. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu dit moment. Ik voel mij deels wel gebroken maar dat komt meer door de pijn en de wonden wat mij is aangedaan en is overkomen. Ik hoop dat ik mijn vriend dit jaar nog in mijn armen mag sluiten ...
| 12:37 |
ik hoop het met je mee!
| 12:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen