Wat liefdes verdriet met mij doet.

Wat liefdes verdriet met mij doet.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

"Ik was er van bewust dat ik het aankon, dat ik een punt achter onze relatie had kunnen zetten was voor mij al heel wat... Ik dacht dat ik sterk genoeg was om op eigen benen veder te gaan, ik dacht alles behalve dat het mij opnieuw zo hard zou gaan raken" Zou dan alles een droom geweest zijn? Heb ik er misschien over gedroomt dat ik sterk genoeg was er een punt achter te zetten en veder te kunnen gaan zonder jou... ? 

Het doet mij pijn dat ik jou met een ander zie , ik gun je al het geluk van de wereld en hoop dat je met je nieuwe vriendin niet zoveel gezeik krijgt als met mij... Ik was jou niet waard.

Maar wat blijft mij toch heel de tijd terug naar jou toe trekken? Ik wou dat ik het wist dan was ik nu niet zo ziek van liefdes verdriet! Jaa, ik kan nog oprecht zeggen dat ik nog van jou hou dat jij nog steeds iets met mij doet..

Maar waar je ook bent ik ben niet meer bij jou, ik trek mijn hand uit de jouwe al is het moeilijk om zo veder te moeten gaan... Echte liefde overwint alles en als het echte liefde zal zijn dan hoop ik dat we na dit gezeik weer bij elkaar komen want schat, ik heb jou nodig! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
We zijn terug dit is zo echte liefde!!!
| 19:47 |
Echtwel, en veel meer dan dat!❤
| 20:01 |
sterkte zeg! dat is best moeilijk.
| 14:19 |
ja erg herkenbaar hoor
| 09:38 |
Jaa inderdaad.
| 10:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen