Kittens 3 geboren op 3 april en 2 op 4 april

Kittens 3 geboren op 3 april en 2 op 4 april


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen dinsdag avond, begon ons dametje me te roepen en ik moest met haar mee, ze wilde persee in mijn klerenkast, dat vond ik niet zo'n heel goed idee.  Mede omdat daar mijn cosplay jurk hangt voor Elfia.

Uiteindelijk kwam ze mee naar beneden en zijn daar de eerste 3 kittens geboren. Nu heb ik al veel katten gehad en zijn ze allemaal heel oud bij ons geworden, maar een nestje nee dat had ik nog nooit gehad laat staan gezien.

Ja onze Roxy hebben we gezien toen ze een dag oud was. 

Wat was dat speciaal om mee te maken, en Lucky mama poes zocht duidelijk steun bij ons.

Toen ik naar bed ging heb ik moeders en baby's mee genomen naar boven, lekker rustig voor ze en ben naar beneden gegaan om brokjes en water te pakken. Ondertussen kwam mijn man van zijn werk en ging natuurlijk gelijk naar boven om te kijken, waren er ineens 2 kittens foetsie, huh waar kunnen die nou zo snel heen

In mijn kast gekeken, niks ook de kast van mijn man stond open en ja hoor daar lagen ze. De kittens weer in de doos gelegd en ruimte gemaakt. Zodat daar de doos kon staan. Wat is moeders trots en wij ook.

Om met een verrassing wakker te worden omdat ik niet goed zag hoeveel het er nou waren 5 of 6?

 Het zijn 5 lieve kittens.


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ach wat lief en gelukkig is alles goed gegaan
| 17:03 |
Gelukkig wel, en ze doen het goed allemaal. En met moeders gaat het ook goed
| 17:32 |
Wat een schatjes, mooi dat de poes jullie zo vertrouwd en hulp zoekt.
| 16:37 |
Ja vond ik ook, mochten niet van haar weg.
| 17:31 |
ahhhhhhhhh altijd lief kittens
| 16:23 |
Ben zo verliefd, net ook weer een hele reeks foto's gemaakt
| 17:30 |
Gefeliciteerd met je kittens. Gelukkig is het goed gegaan. 
| 16:08 |
Gelukkig wel, had wel op internet opgezocht wat ik eventueel moest doen,  maar bij haar blijven en haar aaien, is wat ik heb kunnen doen.
| 16:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen