×

Yoors


Inloggen
×

Yoors














#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn dag met #futureadpro En #futurenet #futuronetwork #fto

Mijn dag met #futureadpro En #futurenet #futuronetwork #fto


Elke dag verloopt hier de ochtend hetzelfde, eerst zorgen dat de kinderen met brood naar school gaan. Om Vervolgens mijn tablet aan te zetten. En op 3 sites inloggen, ik begin meestal met #futurenet het sociaal media platform. Ik kijk naar wat mijn vrienden hebben geplaatst. En plaats zelf meestal een goedemorgen.  En ik plaats graag muziek. 

Om Vervolgens bij mijn mijnwerkertjes te gaan kijken hoeveel coins ze voor me gemijnd hebben. Dat is bij het #futuronetwork. Ze doen goed hun best voor me en  ben ook heel trots op ze, je kunt ze zien als kleine kaboutertjes die helaas niet het huis stofzuigen ;-) maar je wel geld (fto) opleveren. Dan doe ik het stofzuigen wel zelf :-)

Dan als laatste log ik in bij adpro  en zie ik dat het daar ook allemaal doorloopt, ben er begonnen met 1 adpack van 50$. Inmiddels heb ik er al een 10 tal meer. Ook bij de 10$ gaat het erg lekker en komt de 100 in de buurt. En dat alleen maar door het klikken van 10 reclames per dag. 

Heb jij nu zoiets van ik wil ook kaboutertjes die voor me werken (mijnen)

Of je bent klaar met Facebook, en je wilt nu zelf wel is geld overhouden aan chatten met vrienden

Of zou je wel net als ik 10 reclames willen klikken voor een leuke vergoeding, die alleen maar groter word.


Meld je dan snel aan via deze link,  http://mel244.adpro.futurenet.club/

Of bekijk eerst deze video  http://adpro.futurenet.club/confirm/mel244

En nog een leuke bijkomstigheid ben je super enthousiast dan krijg je je eerste inleg kado.


En het word elke dag meer.


In deze blog kun je nog meer lezen.

https://yoo.rs/melanieperkasa/blog/hoe-werkt-future-ad-pro-en-futurenet-1513287845.html

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!




Ratelaar
Ik klik elke dag minimaal 30 reclames weg aangezien dit ook weer geld oplevert.
04-04-2018 07:34
04-04-2018 07:34 • Reageer
Esther Klomp
Bij jou loopt het ook allemaal lekker zo te zien. Goed bezig 👍🏻
28-03-2018 18:07
28-03-2018 18:07 • 1 reactie • Reageer
Melanie
Ja gaat erg lekker, bij jou gaat het ook goed zag ik. 👍
28-03-2018 22:48
28-03-2018 22:48 • Reageer