Mijn hobby: PaperPokés maken

Mijn hobby: PaperPokés maken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben opgegroeid met Pokemon en hou er nog steeds van. Buiten mijn verzameling ben ik sinds augustus 2013 dus ook bezig met modellen gemaakt uit papier. Ik heb toen een site gevonden waarop ze echt proberen om alle Pokemon van alle generaties te ontwerpen en ze geven iedereen dus de kans om deze gratis te downloaden en zelf te maken. Ik vind het echt een geweldige site!

Ik ben begonnen in augustus 2013 met Pikachu. Ik werk er wel enkel aan als ik er echt zin in heb, dus zonder mezelf te verplichten. Hierdoor kan het wel gebeuren dat het maanden duurt voor ik er ene af heb. Pikachu was pas na 7 maanden klaar. Er zit natuurlijk ook verschil in hoe moeilijk het model is. Vulpix en Zapdos waren de moeilijkste. Zapdos was zelfs pas klaar na een jaar. Aan Ponyta heb ik een week gewerkt en het Togepi egg is zelfs op 1 dag klaar.Dus van augustus 2013 tot 13 december 2015 heb ik deze 6 modellen gemaakt. Ik ben er zeer trots op en maak er ondertussen nog steeds. Binnenkort een volgende blog, dan laat ik de volgende modellen zien. ;)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een leuke hobby! Er zijn honderden Pokémon, dus je bent nog wel even zoet ;).
| 19:57 |
das waar, keuze genoeg ^^ en is vaak een moeilijke beslissing als ik een volgende moet kiezen XP er zijn er zoveel die ik mooi vind X)
| 09:45 |
Begin dan tenminste ergens ;p! Een luxeprobleem!
| 22:39 |
Ga ik ook eens proberen! ben er ook gek van!
| 12:56 |
Moet je zeker doen ^^ de link kan je terug vinden en als je nog vragen zou hebben, je mag me altijd sturen ;)
| 16:51 |
Thanks! :D
| 16:57 |
Wat gaaf!! Ga ik ook eens proberen!
| 23:45 |
Moet je zeker doen ^^ de link kan je terug vinden en als je nog vragen zou hebben, je mag me altijd sturen ;)
| 16:51 |
Heel erg creatief!
| 19:06 |
Dankje ^^ heb al vriendinnen gehad die het ook is wilden proberen, maar die gaven op of ondervonden veel stress door het kleine vriemelwerk :) heb ik geen last van XP
| 19:12 |
Top, ik ben dol op Pokemon.
| 13:56 |
dankje ^^
| 14:19 |
ik heb de blog gedeeld.
| 14:46 |
oh, das lief! dankjewel ^^
| 14:51 |
Wat leuk gemaakt
| 13:07 |
Dankje ^^
| 13:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen