weekendje weg


Ik wist al een tijdje dat ik een weekendje weg kreeg, en wist ookal waar heen. Maar ik had nooit geweten dat het daar zo mooi zo zijn. Uit eindelijk zijn we 16 Februari gegaan. 

op de heen weg nog een trots momentje op mezelf. Ik zou op de heen weg tot aan de Belgische grens rijden, dit is uit eindenlijke tot midden in Antwerpen geworden.. Wat is het daar gaos... Dit was echt een momentje dat ik dacht waar ben ik aan begonnen ( nog maar 2 maanden me rijbewijs en rij bijna nooit) ik was dus gigantisch trots op mezelf..

Eenmaal aangekomen in Calais Frankrijk, Alle spullen in het hotel gestopt en de omgeving gaan verkennen. Al gauw kwamen we bij het strand terecht met bunkers. 

Hierna zijn we naar de KFC geweest, maar het eten was super koud en niet lekker. Daarna zijn we terug naar het hotel gegaan en hebben we daar een film gekeken en zijn we gaan slapen.


Zaterdag zijn we naar de klifs geweest en leuke stadjes bezichtigt. Dit vond ik super leuk om te doen en het is zeker voor herhaling vatbaar. Vanaf de klifs konde we Engeland zien. Er kwam ook nog een Marine helikopter overvliegen die vloog heel erg laag. 

Zaterdag avond zouden we uiteten gaan maar dit werdt een ritje ziekenhuis. Wilde van een stoepje afstappen en toen verzwikte ik me enkel, eenmaal aangekomen in het ziekenhuis foto's laten maken en wachten op de uitslag gelukig was tie alleen maar gekneusd en niet gebroken. Maar  we waren om 22:00 / 22:30 uur pas uit het ziekenhuis dus hebben we maar bij de MAC gegeten. 

Zondag zijn we om 11:00 uur de hotelkamer uitgegaan en zijn we naar Grevelingen geweest dit ligt nog in Frankrijk. Hier had een mooi plekje gezien waar we konden zitten en evt konden eten, Maar het was voor mijn te ver om op me krukken te lopen. Dus zijn we naar langzaam naar huis gegaan.

Ik het heb zo naar me zin gehad en wil dit dus even met jullie delen.  Ik ben hier erg tot rust gekomen, Heb me verstand op nul kunnen zetten en kunnen genieten. Maar een oud hoofstuk afsluiten is moeilijker dan gedacht!

Dit was mijn blog/ verhaaltje over me weekendje weg hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen. Tips zijn ook altijd welcome hier leer ik weer van.