2019.... week 5


Weer een week achter de rug.. en zoals altijd best druk.

Maandag moest natuurlijk werken.  En later moest ik met de middelste naar zwemles. Er was kijkles vandaag. En dat betekende dat mama mee moest zwemmen vandaag. (Vanaf niveau 4 hoeft dat niet meer)

Dinsdag....  vanochtend moest ik werken. En om 12.00 uur was ik vrij. Ik snel douchen, tanden goed poetsen en op naar de kaakchirurg.

Daar werd ik doodzenuwachtig, trillen, misselijk en de tranen liepen al over mijn wangen toen ik nog maar in de wachtkamer zat. Ik heb een hele diepe angst voor de tandarts. Daar heb ik al veel voor geprobeerd. Maar ik schijn er maar niet overheen te groeien. Er moest een kies getrokken worden. Een hele hardnekkige. En na de nodige duw en trekwerk was hij eruit.

ik was op tijd klaar om de kinderen uit school te halen. En dus stond ik braaf te wachten bij het schoolhek. Kind nummer 1 check. Ik klets even met juf. En iedereen ging zo'n beetje weg. Ik zeg tegen de oudste haal jij je broertje even uit de bosjes. Maar zijn broertje was er niet. Inmiddels was het plein en de omgeving ervoor verlaten. Maar mijn kind was weg. ... juffen zoeken, meesters zoeken. Maar hij was verdwenen. Hart op 100. Ik mijn vader bellen, of hij misschien richting school wilde fietsen. En na 10 minuten komt mijn vader eraan met de middelste achterop. Tranen van geluk! Ik was dood ongerust. Hij had me niet zien staan. En pake ook niet. Dus was hij maar gewoon naar huis gewandeld. Hij was zo beduusd van alle aandacht die hij kreeg. Dat hij dit nooit meer zal doen. De rest van de middag deden we rustig aan.

Woensdag. Een hele lange werkdag. En pijn in mijn mond. Gelukkig had ik sterke pijnstillers gekregen.. anders was ik mijn werkdag niet doorgekomen. Van 5 tot 6 zat ik weer aan de bar bij kickboksen te wachten.

Donderdag. Vandaag vrij!!!!! Vanochtend kwam er bezoek van de school maatschappelijk werkster. Mijn oudste heeft nog wel eens last van woede uitbarstingen. En daar willen we aan werken. Dus na dat gesprek ging ik even boodschappen doen met beebje. Zij deed een dutje. Mama deed het huishouden. Daarna haalden we de jongens uit school. En werd er een pakketje bezorgd. Ik hadden voor de jongens 2 winterjassen gekocht. Op de groei nog een beetje. Maar wel met 70% korting. 

Vrijdag... laatste werkdag... om 17.30 sluit ik mijn laptop en haal mijn beebje. De jongens zijn vanmiddag eerder al opgehaald door hun "heit". We aten een hapje. Keken naar the voice, maar half want beebje is snotverkouden en voelt zich lang niet lekker. 

Zaterdag vanochtend tot half 8 geslapen.... dit gebeurt zelden. Want beebje is altijd vroeg..... om 9.15 zaten we in de auto. Want mijn schoonzusje vierde alvast haar verjaardag. Na de gezellige ochtend/middag weer lekker naar huis. Dutje met beebje. Dat doet een mens goed....

Zondag. Vandaag kreeg ik een foto van mijn schoonzusje. Ze had een mooi plekje gevonden voor haar cadeautje.

Ze woont sinds kort op zichzelf. En dus hadden we haar een mooie grote plant gekocht. En een grote wokpan met deksel die ze graag wilde hebben. 

We hebben een bakje koffie gedronken bij pake en beppe...  en smiddags nog even langs de winkel geweest voor een paar kleine dingetjes.  Om 18.30 haalde ik mijn jongens op. En na een beetje bijkletsen. Een lekkere gezonde smoothie gingen de kindjes op bedje...

Zojuist hebben manlief en ik het menu van de maand februari gemaakt. Zijn we daar weer over uit. En geeft weer een hoop rust....

See ya next week